head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Rondine

RondineTegels

Het Italiaans vakmanschap staat bij de Rondine tegels voorop. Door gebruik te maken van hoogstaande kwaliteitsmaterialen kan een continuïteit in productie gegarandeerd worden. U kan via de onderstaande filters eenvoudig een keuze maken om zo op de juiste vloertegels te komen. Om de tegel nog meer uitstraling te geven vergeet niet een bijpassende sierplint uit te zoeken.

Neem hier een kijkje in de complete Rondine catalogus

Artikelen 1 tot 30 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 54 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Rondine puur 100% Italiaans vakmanschap

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologie en het hoge kennis niveau is de Rondine Group al 50 jaar een begrip voor top kwaliteit binnen de keramische producten.

Door de Ruime keuze in vloer en wand tegels is er voor iedere ruimte of toepassing een geschikte tegel te vinden. Rondine heeft de tegels onderverdeeld in diverse series of het nu om een beton of houtlook gaat en of deze tegels binnen of buiten te gebruiken moeten zijn worden per serie aangeven.

Naast de vloer en wandtegels worden worden er oplossingen gezocht om de ruimte te verfraaien. Met name het mozaiek geeft hier ruime mogelijkheden voor. Naast het mozaïek van Rondine kunt u ook onze normale uitgebreide mozaïek collectie combineren.