Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Kolomkast

Zie hier ons prachtig assortiment aan kolomkasten. Mooie producten in verschillende afmetingen en prijsklassen. Uiteraard geleverd met twee jaar garantie. Liever de producten eerst bekijken? Kom langs in onze showroom in Duiven.

13 artikel(en)

per pagina

1

13 artikel(en)

per pagina

1

De kolomkast: een ideale opbergruimte

De laatste jaren brengen we steeds vaker en langer tijd in de badkamer door. En dat niet alleen; het aantal badproducten die wij heden ten dage gebruiken is aanzienlijk gestegen ten opzichte van 10 jaar geleden. En dat is een groot nadeel. Flesjes en potjes in raamkozijnen of op de rand van het bad en onze wastafel zijn vaak grote ergernissen. Een kolomkast is dan ook een practische oplossing om al deze spullen in op te bergen.


Het voordeel van een kolomkast

Niet alleen het feit dat je je spullen uit het zicht kan halen door een badkamerkast is een voordeel. Je kunt een kolomkast bijvoorbeeld ook gebruiken om er een stopcontact in te verbergen of een passpiegel in op te hangen. De vorm van de kolomkast is altijd smal, maar hoog. Daardoor is er bijna altijd wel plek voor zo’n kolomkast badkamer. Wij leveren kasten die opgehangen dienen te worden en gewoon op de vloer geplaatst kunnen worden. De eerste variant is erg handig omdat je er makkelijk onderdoor kunt dweilen.


Grote keuze in kolomkasten

Wij bieden een ruime keuze in kolomkasten. Wat betreft de prijs liggen de massief houten kasten wat hoger dan de fineer uitgevoerde kasten. Maar de houten kolomkasten zijn zo mooi dat ze ook regelmatig op andere plaatsen in het huis terecht komen. Ze zijn door hun smalle, hoge vorm ideaal om in hoeken te plaatsen en bieden erg veel opbergruimte. Het bestellen van zo’n kast is zo gebeurd via onze webshop. Maar kijk vooral nog even verder naar ons overige assortiment badmeubels. Onze artikelen zijn scherp geprijsd en hebben 2 jaar garantie.