head

Winkelen per
Binnen / Buiten

Wc pack compleet

Wat is een wc-pack?

Een wc-pack compleet is een toiletset die bestaat uit de volgende onderdelen : een inbouwreservoir, een drukplaat (de spoelknop), een hangend toilet, een toiletzitting en een geluidsisolatieset. Zo’n toilet set bestaat dus uit alle materialen die je nodig hebt om een hangend toilet te plaatsen en dat is erg handig. Uiteraard zijn de materialen op elkaar afgestemd, dus alle aansluitingen zijn op elkaar afgestemd. Een wc-pack is er in diverse stijlen. Zo hebben wij klassieke toilet packs en strakke, design modellen. En waarvoor je ook kiest; op al onze wc-packs zit 2 jaar garantie!

 

17 artikel(en)

per pagina

1

17 artikel(en)

per pagina

1

Geberit WC in diverse uitvoeringen

Geberit staat in de sanitair wereld bekend als een top kwaliteitsmerk voor een betaalbare prijs. Een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding heeft ervoor gezorgd dat Geberit een populair merk is. Losse onderdelen zijn altijd beschikbaar. Een Geberit inbouwreservoir of een nieuwe drukplaat, het is zo geregeld en dat is veel waard. Een ander voordeel van Geberit is de toiletzitting. Alle wc-packs zijn uitgevoerd met een softclosing toiletbril. Dit houdt in dat de bril en klep niet hard neervallen op de toiletpot, maar gedempt worden en langzaam zakken.

 

Wc plaatsen

Een toilet plaatsen kan lastig zijn, omdat er verschillende onderdelen nodig zijn om een toilet goed te laten werken. Met een wc-pack voorkom je dat en heb je alles wat ervoor nodig is direct binnen handbereik. Het plaatsen van een hangend toilet met inbouwreservoir klinkt lastig, maar dat valt reuze mee. De pack’s hebben duidelijke handleidingen, dus het inschakelen van een vakman is lang niet altijd nodig. Bij Max4Home vind je diverse uitvoeringen voor een scherpe prijs. En bij bestellingen boven de 500 euro zijn de verzendkosten gratis.Bekijk gerust ook eens onze overige producten voor het toilet.