head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Muurstrips

Hieronder vind je onze collectie muurstrips. Wij bieden je steenstrips en houten wandbedekking in verschillende kleuren aan voor de beste prijs. Bestellen kan makkelijk online, maar je kunt ook langskomen in onze showroom die gelegen is in Duiven. Alleen producten van hoge kwaliteit worden opgenomen in ons assortiment. Je krijgt daarom ook twee jaar garantie wanneer je iets bestelt.

4 artikel(en)

per pagina

1

4 artikel(en)

per pagina

1

Steenstrips terug van weggeweest

Steenstrips zijn weer helemaal in. Maar ze hebben dan ook een prachtig nieuw jasje gekregen. Je kan echt niet meer spreken over gevelbekleding; de steenstrips van Max4Home zijn echt bijzonder. De stenen liggen niet vlak naast elkaar, maar hebben uitstekende delen die een bijzonder sfeervol effect geven wanneer deze worden belicht. Ook zijn de vormen van de stenen afwisselend smal en breed en kan je kiezen tussen grove en vlakkere uitvoeringen. Witte muren, afgewisseld met een witte steenstripmuur, verrassend! Onze steenstrips binnen zijn ook te verkrijgen in diverse grijstinten of in de kleur beige. Bekijk vooral de sfeerfoto’s voor inspiratie.


Goedkope steenstrips voor een exclusieve uitstraling

De steenstrips prijs zal je verbazen; bij Max4Home bieden we ze aan voor een uitermate scherpe prijs. Steenstrips plaatsen is voor een handige doe-het-zelver goed te doen. Ze zijn langwerpig van vorm en worden verlijmd aan de muur. Bekijk het filmpje op onze pagina steenstrips en zie hoe snel en gemakkelijk je een prachtige wand kan maken van deze bijzondere wandbekleding. Ook erg mooi om toe te passen op de wand achter je open haard of een saaie muur in de hal of keuken. Steenstrips buiten dienen vorstbestendig te zijn.


Steenstrips online bestellen

Steenstrips zijn in onze webshop makkelijk en snel te bestellen. Wij brengen geen verzendkosten in rekening als het totaalbedrag boven de 500 euro ligt. Vergeet niet je lijm mee te bestellen en gereedschap wat je helpt de klus snel te klaren. Neem ook eens een kijkje bij onze tegels en benodigdheden.