head

Vloerverwarming

Vloerverwarming kun je nu makkelijk en snel online bestellen bij Max4Home. Wij bieden je vloerverwarmingsmatten in verschillende maten. Er zit twee jaar garantie op en bij een bestelling hoger dan 500 euro wordt het gratis verzonden. Voor deskundig advies kun je contact met ons opnemen via telefoon of mail. Ook is het mogelijk om even langs te komen in onze showroom te Duiven. Wij zijn zes dagen per week geopend.

Vloerverwarming zonder opsmuk

Het is comfort ten top : vloer verwarming. Magnum vloerverwarming zorgt voor een egale warmtespreiding vanuit het gehele vloeroppervlak en is uitermate geschikt voor het plaatsen onder een tegelvloer. Bij Max4Home leveren we 2 varianten.


Elektrische vloerverwarming

De comfysets worden compleet geleverd met duidelijke handleiding en instructies zodat iedere doe-het-zelver deze zonder al teveel moeite kan plaatsen in een keuken, toilet of badkamer. In deze elektrische vloerverwarming set zit een warmtedraad verwerkt op een gaasmat; hoe groter het oppervlak dat verwarmd moet worden, hoe langer de draad. Deze mat wordt in de egaline of flexibele lijm verwerkt en aangesloten op de bijgeleverde digitale thermostaat. Op de thermostaat kunnen diverse programma’s worden ingesteld, zowel op tijd als op temperatuur.


Via de CV installatie

Via de CV installatie wordt het warme water onder de vloer door gepompt in speciaal uitgefreesde sleuven. Bij max4home bieden we deze opties ook aan. Voor vloerverwarming vanaf 30 m2 leveren we een compleet pakket tegen een vaste prijs van € 35,50 per m2. Dit is inclusief alle werkzaamheden en materialen. Uiteraard wordt vooraf op locatie bepaald wat er nodig is en wanneer dit gedaan moet worden. Een offerte kan je via ons contactformulier aanvragen. Naast de vloerverwarming kunnen we ook de tegels voor je leggen en de lijm leveren.


Eenvoudig bestellen bij Max4Home

De Magnum vloerverwarmingssets zijn online te bestellen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Duiven. Voor meer gerelateerde artikelen kun je kijken bij tegels en benodigheden.