Badkamer tegels

De leukste badkamer tegels vind je bij Max4Home. Zie hier ons breed assortiment aan badkamertegels. Makkelijk filteren op bijvoorbeeld prijs en merk helpt je om snel een keuze te maken. Bij twijfel kun je eerst een proefstaaltje bestellen. Ook is het mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom. Hier staan onze medewerkers 6 dagen per week voor je klaar met deskundig advies.

Artikelen 1 tot 30 van 1263 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
43

Artikelen 1 tot 30 van 1263 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
43

Badkamer tegels als sfeerbepaler

Omdat in de badkamer tegels uitdrukkelijk aanwezig zijn, is de stijl en kleur sfeerbepalend. Een witte tegel oogt strak en steriel, terwijl natuurstenen wanden een luxe uitstraling geven. Het is maar waar je voorkeur naar uitgaat; bij Max4Home vind je ongetwijfeld voor de uitvoering van je badkamer inspiratie. Van strakke, gepolijste tegels tot getrommelde versies, in patronen gelegd of in combinatie met onze listello’s, voor ieder wat wils.


De eigenschappen van badkamertegels

Voor badkamertegels geldt dat deze een zo hoog mogelijke R-waarde moet hebben. Deze waarde staat voor de hoeveelheid grip die een tegel biedt. R-waardes lopen van 8 tot 12. Voor de badkamer is een waarde van 11 of 12 aan te raden. Door rekening te houden met de antislip van douchetegels voorkom je lelijke uitglijders. Er zijn speciale antislip tegels die zeker in het douchegedeelte aan te raden zijn. Een antislip tegel heeft vaak een reliëf die de grip verhoogt. Hierdoor zijn deze tegels wel wat lastiger schoon te houden, maar dat weegt wat ons betreft niet op tegen de voordelen.


Badkamertegels online bestellen

Bij Max4Home maken we het je graag makkelijk. Via onze webshop zijn badkamertegels eenvoudig en snel te bestellen. Uiteraard leveren wij ook de materialen die nodig zijn om je badkamer vakkundig te betegelen. Lijmen en voegen doe in in een klap met Starlike, een product die wij onze klanten van harte aanbevelen. Onder het menu “Doe het zelf” staan de verschillende soorten die wij leveren.