head

Tegels

Bekijk ons grote assortiment in tegels, mozaiek tegels, steenstrips, sierplinten, tegelstrips, vloerverwarming en Listello. Bij Max4Home kunt u deze online kopen voor zeer betaalbare prijzen. Artikelen zijn van de beste kwaliteit en met 2 jaar garantie! Bestel nu uw tegels en tegelbenodigdheden in onze webshop. Naast de showroom in Duiven kunt u natuurlijk ook uw tegels online kopen!

Artikelen 1 tot 30 van 3304 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
111

Artikelen 1 tot 30 van 3304 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
111

Tegels weer helemaal terug van weggeweest!

De toepassing van tegels beperkt zich allang niet meer tot de badkamer, de keuken of de vloer. Omdat de huidige generatie tegels bestaat uit een enorme variatie aan soorten en maten, ze aantrekkelijk geprijsd zijn en relatief makkelijk te plaatsen, is de populariteit enorm toegenomen.

 

De weg naar Max4Home wordt gevonden door klanten die oog hebben voor kwaliteit en design voor een scherpe prijs. Want dat is precies wat wij bieden! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment tegels in alle soorten en maten, uiteraard uitsluitend A-kwaliteit met 2 jaar garantie.

 

Wij zijn trots op ons grote aanbod en weten alles over onze merktegels. Met mozaiek bijvoorbeeld kunnen spannende of verrassende effecten worden bereikt. Wij hebben ze in allerlei kleuren, vormen en materialen waardoor ze in practisch elke ruimte kunnen schitteren. En denk je bij steenstrips aan de jaren 70, bekijk dan zeker ons assortiment want het zal je verrassen. Hetzelfde geldt voor onze listello tegels; de kers op de taart!

 

Bezoek onze showroom

Wil je onze artikelen bekijken? Onze showroom in Duiven heeft ruime openingstijden en zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en je wordt te woord gestaan door onze ervaren medewerkers die je alles kunnen vertellen over de toepasbaarheid van de tegel en over de verwerking van deze producten. Heb je een bijzondere bestemming voor een tegel, bijvoorbeeld in een zwembad, dan vraagt dit om bepaalde specificaties. Stel ons ervan op de hoogte en wij denken met je mee.

 

Online bestellen bij Max4Home is snel en eenvoudig

Online bestellen bij Max4Home is snel en eenvoudig. Het is mogelijk een staaltje van een tegel naar je op te sturen, zodat je er verzekerd van bent dat je de juiste keuze maakt. Plaats je een bestelling boven de €500 euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.