head

Doe het zelf

Bij Max4Home bestel je makkelijk en snel bouwmaterialen en gereedschap die je nodig hebt om zelf te klussen. Een order wordt al gratis verzonden, wanneer je een bestelling plaatst hoger dan 750 euro. Je kunt veilig en snel artikelen bestellen op onze website. Wil je liever even langskomen in onze showroom in Duiven, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je bent vijf dagen per week welkom. Tevens kun je ons mailen of bellen voor advies op maat.

Artikelen 1 tot 30 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 1 tot 30 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Doe het zelf!

Klussen is een favoriete bezigheid onder de Nederlandse bevolking. Door het vereenvoudigen van materialen en gereedschappen is klussen voor bijna iedereen die een beetje handig is mogelijk. Door goede en duidelijke handleidingen en bijvoorbeeld filmpjes van een bepaald karwei is klussen ook steeds leuker geworden. Bij Max4Home zorgen wij ervoor dat alle gereedschappen aanwezig zijn om een klus snel en eenvoudig te klaren. Denk bijvoorbeeld aan een tegelsnijder voor tegels, maar ook de lijm of het voegmiddel. Bij alles wat wij bieden voor in en om het huis leveren wij instructies en zit je met een probleem dan helpen we je graag.


Bouwmaterialen

Ook bij kleine verbouwingen denken we graag met je mee. Wij leveren niet alleen de vloerverwarming of de tegelvloer maar ook bouwmaterialen als bouwstenen en dakbedekking. En nog veel meer; terrasoverkapping, buitenkeukens, sanitair en kranen, met praktisch elke klus kunnen wij je helpen. Max4Home staat ook voor scherpe prijzen. Wij doen niet onder voor andere vakhandelaren, niet in service, niet in kwaliteit en niet in prijs!


Het gemak van onze webshop

Klussen is al vermoeiend genoeg, dus je materialen online bestellen is handig, bespaart je kostbare tijd en scheelt veel gesjouw. Wij hebben veel materialen op voorraad, dus afhalen in onze showroom in Duiven kan ook.