head

Buitentegels

Met onderstaande collectie buitentegels kunt u altijd een mooie buitenvloer leggen. De buitentegel behoud zijn kleur en zelfs met een schelle zon zullen ze niet verkleuren. U kunt kiezen uit keramische, natuursteen of betontegels. Maak een keuze voor prijs, kleur of materiaalsoort om de gewenste buitentegel te selecteren.

Winkelen per
Wand / Vloer
Locatie
Materiaal
Afwerking
Vorm

Artikelen 1 tot 30 van 1099 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
37

Artikelen 1 tot 30 van 1099 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
37

Buitentegels van strak tot rustiek

Bij Max4Home vind je een ruim aanbod aan buitentegels. Deze tegels zijn van een uitstekende kwaliteit, vandaar dat wij er met een gerust hart 2 jaar garantie op geven. Voor elke smaak bieden wij een ruime keus, zowel in kleuren als in uitvoering. Wat betreft de maten varieert deze van 10 tot 60 cm, vierkant of langwerpig. Boordstenen gaan tot een lengte van 1 meter.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van een buitentegel

Tegels buiten moeten tegen vorst kunnen en dat kunnen al onze terrastegels dan ook. Een ander aspect wat belangrijk kan zijn is de R-waarde van de tegel. Hiermee wordt de antislipwaarde of stroefheid van de tegel bedoeld. Dit geldt ook voor balkon tegels, mocht je balkon niet overdekt zijn. Is dit wel het geval dan kunnen deze waarden voor een balkontegel of terras tegel wat ruimer worden genomen. Heb je twijfels, overleg dan vooraf met ons, zodat je weet dat je de juiste tegel kiest voor de juiste situatie.

Het gemak van online bestellen

Een buitentegel is onhandig en zwaar om te vervoeren. Door tegels te bestellen via onze webshop is jouw vervoersprobleem opgelost. Wil je eerst de tegel bekijken voor je bestelt, dan is er de mogelijkheid een staal te bestellen, dit kan ook online worden geregeld. De verzendkosten voor een proefstaal nemen wij voor onze rekening. Ga je tegels bestellen en komt je totaalbedrag boven de 500 euro uit, dan nemen wij ook de verzendkosten voor onze rekening.