head

Winkelen per
Materiaal

Gereedschap

Voor al je gereedschap inkopen ben je bij Max4Home aan het goede adres. Wij bieden je kwaliteitsgereedschap aan voor scherpe prijzen zoals bijvoorbeeld tegelsnijders. De producten zijn makkelijk te bestellen in onze webshop. Wat je vandaag bestelt, heb je de volgende werkdag vaak al in huis. Bestellingen met een waarde hoger dan 500 euro worden gratis verzonden. Een bestelling afhalen bij onze showroom in Duiven is ook een mogelijkheid. Bekijk ook de rest van ons doe het zelf assortiment.

7 artikel(en)

per pagina

1

7 artikel(en)

per pagina

1

Goed gereedschap is het halve werk

Ben je voornemens een karwei te klaren in of om je huis, vergeet dan niet het gereedschap wat ervoor nodig is. Bij Max4Home hebben wij bijvoorbeeld voor het leggen van een tegelvloer alle gereedschappen die hiervoor nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een tegelsnijder of een lijmspaan. Uiteraard vind je bij ons ook de lijm- en voegmiddelen. En wil je vloerverwarming, dan kunnen we je daar ook bij helpen. Door van tevoren te inventariseren wat je bij je klus nodig hebt, bespaar je tijd en energie en verloopt het werk soepel en prettig. Denk ook aan materialen die de klus voor jezelf prettiger maken, zoals afdekmateriaal om stof tegen te houden of kniebeschermers.


Mixen en zagen

Ideaal is een mixer waarmee je tegellijm, cement en pleister of verf kunt mengen. Dat lukt helemaal als je de bijbehorende mengkuip gebruikt. Valt er iets verstek te zagen, dan leveren wij daarvoor bestekbakken. Handig is de foliedeur met rits. Deze is eenvoudig te bevestigen in de deuropening en houdt stof en geuren buiten. De foliedeur is meerdere malen te gebruiken en kan na gebruik opgevouwen worden.


Bestellen bij Max4Home

Gereedschap en materialen zijn online te bestellen via de webshop. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.