head

COVID-19 leverinformatie:

We hebben op dit moment van schrijven nog geen grote problemen met onze leveringen van producten. Goederen die speciaal besteld worden buiten Nederland hebben wel iets aan vertraging.

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. 

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

 

Thuisbezorging

Leverdagen voor volume/pallettransport zijn maandag t/m vrijdag.

Zaterdag levering is uitsluitend op afspraak mogelijk en deze kosten worden doorberekend. (informatie 026-2020405)

U kunt zelf de gewenste leverdatum kiezen tijdens het bestelproces.
Alle beschikbare dagen voor levering worden berekend en kunt u zelf kiezen. Deze zijn afhankelijk van weekend, voorraad, feestdagen, afleverlocatie en van de goederen die in de winkelwagen staan.

datum

   

We verwerken de bestellingen 's nachts en de volgende werkdag na de bestelling, de transporteur haalt de goederen op en zal deze de volgende werkdag bij u leveren. (48 uurs levering)

Mocht u vragen hebben over de levertijd kunt u altijd bellen 026-2020405. Mocht er iets de leverdatum in de weg staan wordt er contact met u opgenomen uiterlijk 1 dag voor de levering.

Indicatie van de levertijd krijgt u via track & tracé. Deze krijgt u in 99,9% de avond voor levering per mail. Op de dag van levering kunt zien in welk tijdsvlak de transporteur de goederen komt afleveren.
U kunt een opmerking tijdens het bestel proces toevoegen. Voorbeelden: "half uur te voren bellen op XXXXX" of "mag bij de buren afgeleverd worden" we zullen hier proberen rekening mee te houden maar we zijn wel gebonden aan de mogelijkheden van de verschillende transporteurs.

Wij bezorgen niet tot in huis. Maar het kan verschillen per transporteur en de chauffeur/bezorger. Levering geschiedt vanaf de vrachtwagen op de openbare verharde weg met een palletwagen, kraan of kooiaap (heftruck).
Het naar binnen dragen van goederen behoort niet tot de taken van de chauffeur. 

 

 bezorgen

 

Goederen zelf afhalen

In Duiven is de mogelijkheid om de goederen af te halen, deze optie kunt u kiezen tijdens het bestelproces.

verzendmethode

U krijgt naast de automatisch bevestiging van de bestelling, altijd een afzonderlijk bericht zodra de bestelling gereed staat om af te halen.

De voorraad indicatie op de site gaat standaard van verzending uit, om teleurstellingen te voorkomen raden we aan te wachten op de afzonderlijk bevestiging voordat u naar Duiven komt.

Nog geen bevestiging dan kunt u ons natuurlijk bellen op 026-2020405 gelieve uw bestelnummer bij de hand te houden.

Wanneer de goederen niet in ons compacte magazijn in Duiven beschikbaar staan maar in onze andere magazijnen zullen ze normaal gesproken binnen 3 werkdag na de besteldatum beschikbaar staan.

Op afspraak kunnen installateurs volumezendingen ook op een van de andere magazijnlocaties afhalen.

 

Afhalen