head

Aangepaste levering en openingstijden feestdagen 

Vanaf 2021 hebben we besloten dat het "niet" mogelijk is om te leveren tussen Kerstmis en het begin van het nieuwe jaar.

In voorgaande jaren hebben we te maken gehad met veel problemen door de stabiliteit bij transporteurs, zoals PostNL/DHL en bij groot transport. Dit heeft geleid tot teleurgestelde klanten die verwachtten hun goederen te ontvangen.

De laatste leverdatum is vrijdag 23 december en de eerste levermogelijkheid is 5 januari, tenzij anders aangegeven in de kalenderfunctie van de webshop.

De showroom, het magazijn en de klantenservice zijn gesloten van 26 december t/m 2 januari en gedurende deze periode niet telefonisch bereikbaar.

Thuisbezorging

Leverdagen voor volume- en pallettransport zijn van maandag t/m vrijdag.

Zaterdaglevering is enkel mogelijk op afspraak en de extra kosten hiervoor worden doorberekend. (Voor meer informatie, bel 026-2020405)

Tijdens het bestelproces kunt u zelf de gewenste leverdatum kiezen. Alle beschikbare leverdagen worden berekend en u kunt zelf een keuze maken. Deze zijn afhankelijk van het weekend, de voorraad, feestdagen, afleverlocatie en de producten in uw winkelwagen.

datum

   

Bestellingen worden 's nachts verwerkt en de volgende werkdag opgehaald door de transporteur. De levering vindt plaats binnen 48 uur na uw bestelling. Als u vragen heeft over de levertijd, kunt u ons bereiken op 026-2020405. Als er een probleem is met de geplande leverdatum, nemen we uiterlijk één dag voor de levering contact met u op.

U ontvangt een levertijdindicatie via track & trace, meestal de avond vóór de levering per e-mail. Op de leverdag ziet u het verwachte tijdvak waarin de transporteur uw bestelling zal afleveren.

Tijdens het bestelproces kunt u opmerkingen toevoegen, zoals "graag een half uur van tevoren bellen op XXXXX" of "mag bij de buren worden afgeleverd". We proberen hiermee rekening te houden, maar zijn wel gebonden aan de mogelijkheden van de verschillende transporteurs.

De bezorging wordt uitgevoerd tot aan de openbare verharde weg met een palletwagen, kraan of kooiaap (heftruck). Houd er rekening mee dat chauffeurs geen goederen naar binnen dragen; dit valt buiten hun verantwoordelijkheden.

Goederen zelf afhalen

In Duiven is de mogelijkheid om de goederen af te halen, deze optie kunt u kiezen tijdens het bestelproces.

verzendmethode

U ontvangt altijd een apart bericht als uw bestelling klaarstaat voor afhalen.

Wacht op bevestiging alvorens naar Duiven te gaan. Bij vragen, bel 026-2020405 met uw bestelnummer.

Goederen in andere magazijnen zijn meestal binnen 3 werkdagen beschikbaar.

Installateurs kunnen op afspraak zendingen ophalen bij andere magazijnlocaties.