head

Leverinformatie:

Ook wij krijgen te maken met de uitdaging van leveren onder Corna. Probleem is dat de fabrieken zijn afgeschaald in cornatijd en nu niet meer bij kunnen komen om alle producten te leveren onder normale condities.

We proberen zo goed mogelijk de levertijden aan te geven per product op onze site, dit is voor 98% correct gebleken over de afgelopen maanden.

Mocht om welke rede we niet de verwachte levertijd kunnen halen zullen we dit altijd communiceren de werkdag na uw bestelling en zullen we samen een passende oplossing proberen te vinden.

Als dit niet mogelijk is zullen we het bedrag direct crediteren, hierdoor is het juist raadzaam uw bestelling online door te zetten zodat je niet hoeft te bellen of het er wel of niet is en gaan wij vaak 's nachts al deze orders verwerken om u helpen door deze bestelling te leveren.

Thuisbezorging

Leverdagen voor volume/pallettransport zijn maandag t/m vrijdag.

Zaterdag levering is uitsluitend op afspraak mogelijk en deze kosten worden doorberekend. (informatie 026-2020405)

U kunt zelf de gewenste leverdatum kiezen tijdens het bestelproces.
Alle beschikbare dagen voor levering worden berekend en kunt u zelf kiezen. Deze zijn afhankelijk van weekend, voorraad, feestdagen, afleverlocatie en van de goederen die in de winkelwagen staan.

datum

   

We verwerken de bestellingen 's nachts en de volgende werkdag na de bestelling, de transporteur haalt de goederen op en zal deze de volgende werkdag bij u leveren. (48 uurs levering)

Mocht u vragen hebben over de levertijd kunt u altijd bellen 026-2020405. Mocht er iets de leverdatum in de weg staan wordt er contact met u opgenomen uiterlijk 1 dag voor de levering.

Indicatie van de levertijd krijgt u via track & tracé. Deze krijgt u in 99,9% de avond voor levering per mail. Op de dag van levering kunt zien in welk tijdsvlak de transporteur de goederen komt afleveren.
U kunt een opmerking tijdens het bestel proces toevoegen. Voorbeelden: "half uur te voren bellen op XXXXX" of "mag bij de buren afgeleverd worden" we zullen hier proberen rekening mee te houden maar we zijn wel gebonden aan de mogelijkheden van de verschillende transporteurs.

Wij bezorgen niet tot in huis. Maar het kan verschillen per transporteur en de chauffeur/bezorger. Levering geschiedt vanaf de vrachtwagen op de openbare verharde weg met een palletwagen, kraan of kooiaap (heftruck).
Het naar binnen dragen van goederen behoort niet tot de taken van de chauffeur. 

 

 bezorgen

 

Goederen zelf afhalen

In Duiven is de mogelijkheid om de goederen af te halen, deze optie kunt u kiezen tijdens het bestelproces.

verzendmethode

U krijgt naast de automatisch bevestiging van de bestelling, altijd een afzonderlijk bericht zodra de bestelling gereed staat om af te halen.

De voorraad indicatie op de site gaat standaard van verzending uit, om teleurstellingen te voorkomen raden we aan te wachten op de afzonderlijk bevestiging voordat u naar Duiven komt.

Nog geen bevestiging dan kunt u ons natuurlijk bellen op 026-2020405 gelieve uw bestelnummer bij de hand te houden.

Wanneer de goederen niet in ons compacte magazijn in Duiven beschikbaar staan maar in onze andere magazijnen zullen ze normaal gesproken binnen 3 werkdag na de besteldatum beschikbaar staan.

Op afspraak kunnen installateurs volumezendingen ook op een van de andere magazijnlocaties afhalen.

 

Afhalen