head

Aangepaste levering en openingstijden feestdagen 

We hebben voor 2022 besloten dat het "niet" mogelijk is om uit te leveren tussen kerst en begin van het nieuw jaar.

Afgelopen jaren heeft dit tot veel problemen geleid door de stabiliteit bij de transporteurs o.a. een post.nl/DHL maar ook bij groot transport zijn er te veel problemen geweest. 

Hierdoor krijgen we teleurgestelde klanten die wel verwachten de goederen te ontvangen.

Laatste leverdatum is vrijdag 23-december en eerste levermogelijk is 5-januari, tenzij anders is aangegeven in kalenderfunctie van de webshop.

De showroom/magazijn/klantenservice zijn gesloten van 26-12 t/m 2-januari en hierdoor niet telefonisch bereikbaar.

Thuisbezorging

Leverdagen voor volume/pallettransport zijn maandag t/m vrijdag.

Zaterdag levering is uitsluitend op afspraak mogelijk en deze kosten worden doorberekend. (informatie 026-2020405)

U kunt zelf de gewenste leverdatum kiezen tijdens het bestelproces.
Alle beschikbare dagen voor levering worden berekend en kunt u zelf kiezen. Deze zijn afhankelijk van weekend, voorraad, feestdagen, afleverlocatie en van de goederen die in de winkelwagen staan.

datum

   

We verwerken de bestellingen 's nachts en de volgende werkdag na de bestelling, de transporteur haalt de goederen op en zal deze de volgende werkdag bij u leveren. (48 uurs levering)

Mocht u vragen hebben over de levertijd kunt u altijd bellen 026-2020405. Mocht er iets de leverdatum in de weg staan wordt er contact met u opgenomen uiterlijk 1 dag voor de levering.

Indicatie van de levertijd krijgt u via track & tracé. Deze krijgt u in 99,9% de avond voor levering per mail. Op de dag van levering kunt zien in welk tijdsvlak de transporteur de goederen komt afleveren.
U kunt een opmerking tijdens het bestel proces toevoegen. Voorbeelden: "half uur te voren bellen op XXXXX" of "mag bij de buren afgeleverd worden" we zullen hier proberen rekening mee te houden maar we zijn wel gebonden aan de mogelijkheden van de verschillende transporteurs.

Wij bezorgen niet tot in huis. Maar het kan verschillen per transporteur en de chauffeur/bezorger. Levering geschiedt vanaf de vrachtwagen op de openbare verharde weg met een palletwagen, kraan of kooiaap (heftruck).
Het naar binnen dragen van goederen behoort niet tot de taken van de chauffeur. 

 

Goederen zelf afhalen

In Duiven is de mogelijkheid om de goederen af te halen, deze optie kunt u kiezen tijdens het bestelproces.

verzendmethode

U krijgt naast de automatisch bevestiging van de bestelling, altijd een afzonderlijk bericht zodra de bestelling gereed staat om af te halen.

De voorraad indicatie op de site gaat standaard van verzending uit, om teleurstellingen te voorkomen raden we aan te wachten op de afzonderlijk bevestiging voordat u naar Duiven komt.

Nog geen bevestiging dan kunt u ons natuurlijk bellen op 026-2020405 gelieve uw bestelnummer bij de hand te houden.

Wanneer de goederen niet in ons compacte magazijn in Duiven beschikbaar staan maar in onze andere magazijnen zullen ze normaal gesproken binnen 3 werkdag na de besteldatum beschikbaar staan.

Op afspraak kunnen installateurs volumezendingen ook op een van de andere magazijnlocaties afhalen.