head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Tegels

Ontdek onze Outlet/Sale tegel collectie! Deze bijzondere items zijn zorgvuldig geselecteerde producten die speciaal zijn ingekocht, overstock-items, oudere kleurbatches en andere restpartijen uit ons uitgebreide magazijn. Deze items maken geen deel meer uit van ons reguliere assortiment omdat ze door de jaren heen zijn blijven liggen.

Houd er rekening mee dat de verpakking van deze producten mogelijk niet in perfecte staat verkeert, en soms kan er iets extra's bij zitten. Daarom bieden we deze items tegen gereduceerde prijzen aan.

Houd er rekening mee dat we geen retouren accepteren voor producten uit de Outlet Collectie, en deze vallen buiten het herroepingsrecht. Bovendien zijn ze niet meer te bestellen, op=op.

We streven ernaar om de voorraadniveaus in onze webshop nauwkeurig bij te houden. Als de website aangeeft dat er onvoldoende beschikbaar is, raden we aan om eerst contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail, of om een alternatief product te overwegen.

Houd er rekening mee dat goederen uit de Outlet Collectie mogelijk niet alleen in ons magazijn in Duiven, maar ook op andere locaties kunnen worden opgeslagen. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen, neem dan contact met ons op om te bevestigen op welke locatie je terecht kunt.

Artikelen 1 tot 30 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2