head

Winkelen per
Binnen / Buiten

Baden

Op deze pagina staan al onze baden. Wij bieden je inbouwbaden, vrijstaande baden en toebehoren aan.Via onderstaande filters kun je snel zien welk bad bij je past. Online een bestelling plaatsen doe je gemakkelijk en snel in onze webshop. Wij geven op al onze baden een garantie van twee jaar. Ook ontvangen wij je van harte in onze showroom te Duiven.

Artikelen 1 tot 30 van 113 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Artikelen 1 tot 30 van 113 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

De mogelijkheden van een bad

Uitgebreid baden is een activiteit waarbij je je heerlijk kunt ontspannen. Mensen die een bad hebben nemen daar ook regelmatig ruim de tijd voor. Ligbaden zijn er dan ook in alle uitvoeringen en maten. De badkuip is in vele vormen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met ondersteuning voor je rug of met een zitgedeelte. Er zijn ook ligbaden voor 2 personen verkrijgbaar. Een bad kopen vraagt dus wel om enige voorkennis. Wat is de voornaamste functie van het bad, past het formaat binnen de ruimte, welke vormen zijn er e.d. Een reden om een bad aan te schaffen kan zijn omdat het handig is en praktisch voor kinderen of juist omdat je graag comfortabel baadt.


De badkamer van nu

Tegenwoordig zijn de meeste badkamers voorzien van een douche én een bad. Muziek in de badkamer of sfeerverlichting; de badkamer wordt steeds vaker en langer benut waardoor de inrichting ook meer aandacht heeft gekregen. Een ingebouwd ligbad heeft ten opzichte van een vrijstaand bad als voordeel dat er ruimte om het bad kan worden gecreëerd waarop je je badspullen kan zetten, een kaarsje of een glaasje wijn. In de wat kleinere badkamers komen we ook wel een zitbad tegen of een douchebad, een combinatie van een bad waarin ook gedoucht kan worden. Deze ruimtebesparende oplossing is ook weer in talloze uitvoeringen verkrijgbaar.


Sanitair bij Max4Home

Wij hebben zowel ligbaden als design baden in onze collectie. Een design bad is bijvoorbeeld een vrijstaand bad. Maar ook badkamermeubels en sanitair als toiletsets en wastafels zijn bij ons online te koop. Heb je vragen, bel ons dan gerust. We staan je graag te woord.