head

Inbouwbaden

Bekijk hier onze nieuwste collectie inbouwbaden. Top kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Wanneer je bij ons online bestelt kun je zelf de leverdag bepalen. Alle artikelen die op Max4Home staan worden geleverd met twee jaar garantie. Bestel online of kom langs in onze showroom in Duiven.

13 artikel(en)

per pagina

1

13 artikel(en)

per pagina

1

De nieuwe generatie inbouwbaden

De meeste ligbaden worden tegenwoordig vervaardigd uit acryl. Voorheen werden ze gemaakt van geëmailleerd plaatstaal, maar dit materiaal voelt koud aan en is gladder dan acryl, waardoor je snel uitglijdt. Er zijn talloze maten te vinden bij de ligbaden nieuwe stijl. Enkele en dubbele ligbaden, hoekbaden, zitbaden en douchebaden. Ook zijn er talloze vormen van de kuip te koop: van strakke, rechte modellen tot ronde, ergonomische vormen. Dit maakt dat er voor elke smaak en elke stijl een passend inbouwbad te koop is. De plek waar de afvoer zit varieert. Ligbaden worden heden ten dage gecombineerd met thermostaatkranen. Deze kranen leveren het water direct op de juiste temperatuur.


Het voordeel van een ligbad

Een ingebouwd ligbad heeft enkele voordelen ten opzichte van een vrijstaand ligbad. Een inbouwbad is tegen een wand gemonteerd en heeft daardoor minder ruimte nodig dan een vrijstaand bad. Een inbouw hoekbad is tevens een ruimtebesparende oplossing. Verder heeft een ingebouwd ligbad een rand waarop je je badspullen kwijt kan of een boek neer kan leggen dat je in bad wilt gaan lezen. Een ligbad is ook heerlijk voor kinderen. Ze spelen graag in het water en maken een wasbeurt voor de ouders een stuk gemakkelijker.


Badkamersanitair bij Max4Home

Sanitair koop je tegenwoordig gewoon online. Zo hoef je je niet te bekommeren om vervoer en wordt je bestelling keurig bij je thuis afgeleverd op de dag dat dat jou het beste uitkomt. Is de bestelling hoger dan 500 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bovendien geven wij op al onze producten 2 jaar garantie. Bekijk ook de rest van onze baden.