head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Afwerking

Vrijstaande baden

Bekijk ons uitgebreid assortiment vrijstaande baden. De nieuwste collectie met keuze uit modellen van verschillende prijsklassen. Ook een bad bestel je makkelijk en snel online bij Max4Home. Wil je liever eerst even langskomen in onze showroom dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je bent welkom op maandag t/m zaterdag.

Artikelen 1 tot 30 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 30 van 70 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Trendy : een vrijstaand bad

De ontwikkelingen op sanitair gebied zijn de laatste jaren enorm toegenomen. Men maakt steeds vaker, maar ook steeds langer gebruik van de badkamer en hierdoor is de interesse voor de inrichting toegenomen. Onder de laatste trends staan vrijstaande baden hoog genoteerd en niet zonder reden. Deze baden zijn ronduit prachtig vormgegeven. Voor elke stijl is er wel een design bad te vinden want de keuze is groot. Onze baden zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn er in verschillende afmetingen en vervaardigd uit diverse materialen. Door de nieuwe kleurstellingen worden vrijstaande baden tegenwoordig ook geplaatst in masterrooms; ruime slaapkamers met een open badgedeelte en/of een loungehoek.


Ruime keuze design baden

Bij Max4Home bieden wij een enorme keuze aan design sanitair. Kijk maar eens bij onze fonteinsets, waskommen of douches. Dit geldt ook voor onze vrijstaande baden. Wie oog heeft voor design komt bij ons ruim aan zijn trekken. Opvallend zijn de nieuwe kleuren waarin deze baden verkrijgbaar zijn. Hierdoor krijgt zo’n bad en extra dimensie en wordt het haast eerder als meubelstuk aangemerkt dan als een onderdeel van het sanitair. Uiteraard verdient zo’n prachtig bad een mooi uitgevoerde badkraan. Deze kranen staan vrij op de vloer gemonteerd en zijn de finishing touch van het badgedeelte.


De vrijstaande baden van Max4Home

Heb je vragen over onze vrijstaande baden of misschien over andere onderdelen van ons sanitair, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over ons aanbod aan sanitair, maar ook over badkamertegels, vloerverwarming of bijvoorbeeld kranen. Wij hebben ook een showroom in Duiven die 6 dagen per week geopend is.