head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Badmeubels

Ontdek het ultieme assortiment badkamermeubels bij Max4Home! Van stijlvolle wastafelmeubels en badkamerkasten tot elegante dubbele wastafels en moderne designopties. Laat je inspireren door onze collectie met houten badkamermeubels en kies voor maatwerk met een wastafelmeubel op maat.

Bij Max4Home vind je een breed scala aan moderne badkamermeubels en complete badkamermeubelsets die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Creëer de badkamer van je dromen met hoogwaardige en betaalbare oplossingen van Max4Home

Artikelen 1 tot 30 van 389 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
13

Artikelen 1 tot 30 van 389 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
13

Badkamermeubels zonder poespas

De rol van de badkamer is de laatste jaren steeds groter geworden. Waar wij vroeger zo snel mogelijk het lavet uit wilden, brengen wij heden ten dage graag tijd door. Badkamers met een muziekinstallatie, stoomcabines of ruime baden zijn geen uitzondering meer. De badkamer is steeds meer een plek geworden waar wij ons kunnen ontspannen. Dat betekent tegelijkertijd dat we meer producten gebruiken. Een badkamermeubel is de perfecte manier om al jouw producten in op te bergen zodat de badkamer opgeruimd en netjes blijft. Natuurlijk moet zo’n badmeubel wel passen in de stijl van je badkamer. Bij Max4Home vind je dan ook een uitgebreid assortiment dat past bij verschillende stijlen.

 

Badmeubels die practisch en mooi zijn

Wij hebben oog voor stijl, maar onze meubels moeten ook practisch zijn. En daar zijn onze klanten het helemaal mee eens. Natuurlijk vind je ook hier weer het luxe merk Laqua, maar op ons eigen merk zijn we even trots. Deze vallen onder de goedkope badkamermeubels, al zijn ze kwalitatief echt goed. Onze badmeubels kunnen bestaan uit een basismeubel met wasbak, eventueel aangevuld met een kolomkast en/of een spiegel. We hebben ook complete sets, bestaande uit een basismeubel, een kolomkast en een spiegel. Groot voordeel van de losse elementen is dat je bijvoorbeeld meerdere losse kolomkasten naast elkaar kunt plaatsen.

 

Een spiegel kopen bij Max4Home

Een gemiddeld Nederlands huishouden heeft minimaal 4 spiegels in huis. De belangrijkste daarvan is de spiegel in de badkamer. Naast een passpiegel, een lange spiegel waarin je jezelf helemaal ziet, is de badkamer spiegel een van de grootste spiegels in huis. Het is een vast en onmisbaar onderdeel van de badkamer. In onze webshop verkopen wij verschillende afmetingen spiegels. Zowel met als zonder lijst. Ook de cosmeticaspiegel, die een verstelbare arm heeft en een vergroot glas heeft aan de ene zijde en een normaal glas in de andere zijde, ziet men vaak als spiegel badkamer.

 

Een design spiegel met led verlichting

De laatste trends op het gebied van spiegels zijn de exemplaren met verlichting. In ons assortiment bieden wij deze spiegels van het merk Best-Design. Deze ‘miracle led spiegel’ is voorzien van sfeerverlichting. De verlichting is met een tiptoets aan en uit te schakelen. De spiegel heeft een strak aluminium omlijsting en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Ook is de cosmeticaspiegel te koop uitgevoerd met led verlichting.

 

Een spiegel kopen doe je hier

Bij Max4Home is een spiegel bestellen zo gebeurd. Online spiegel bestellen gaat eenvoudig en snel. Maar wij bieden nog veel meer. Alles wat er nodig is om een luxe badkamer in te richten vind je in onze webshop, zoals tegels, sanitair en accessoires. En niet te vergeten vloerverwarming wat als erg comfortabel wordt ervaren in badkamers. Wij geven op al onze artikelen 2 jaar garantie. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen als het totaalbedrag van je bestelling boven 500 euro uitkomt. Zo wordt online bestellen wel erg leuk! Bekijk gerust ook eens onze overige sanitair producten.