Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Badmeubels

Sanitair voor de badkamer bestel je eenvoudig online bij Max4Home. Bekijk hieronder ons aanbod en filter o.a. op prijs en kleur. Wij hebben o.a. badmeubelsets, kolomkasten en toebehoren op voorraad. Alle artikelen op onze site komen met twee jaar garantie. Wij leveren snel en het is mogelijk om zelf de leverdag te bepalen. Wanneer je een bestelling plaatst vanaf 500,- euro, leveren wij gratis. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bekijk ook ons volledig aanbod sanitair.

Artikelen 1 tot 30 van 56 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 56 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Badkamermeubels zonder poespas

De rol van de badkamer is de laatste jaren steeds groter geworden. Waar wij vroeger zo snel mogelijk het lavet uit wilden, brengen wij heden ten dage graag tijd door. Badkamers met een muziekinstallatie, stoomcabines of ruime baden zijn geen uitzondering meer. De badkamer is steeds meer een plek geworden waar wij ons kunnen ontspannen. Dat betekent tegelijkertijd dat we meer producten gebruiken. Een badkamermeubel is de perfecte manier om al jouw producten in op te bergen zodat de badkamer opgeruimd en netjes blijft. Natuurlijk moet zo’n badmeubel wel passen in de stijl van je badkamer. Bij Max4Home vind je dan ook een uitgebreid assortiment dat past bij verschillende stijlen.


Badmeubels die practisch en mooi zijn

Wij hebben oog voor stijl, maar onze meubels moeten ook practisch zijn. En daar zijn onze klanten het helemaal mee eens. Natuurlijk vind je ook hier weer het luxe merk Laqua, maar op ons eigen merk zijn we even trots. Deze vallen onder de goedkope badkamermeubels, al zijn ze kwalitatief echt goed. Onze badmeubels kunnen bestaan uit een basismeubel met wasbak, eventueel aangevuld met een kolomkast en/of een spiegel. We hebben ook complete sets, bestaande uit een basismeubel, een kolomkast en een spiegel. Groot voordeel van de losse elementen is dat je bijvoorbeeld meerdere losse kolomkasten naast elkaar kunt plaatsen.


Bestellen doe je online

Een badkamermeubel bestellen doe je snel en veilig via onze webshop. Zo hoef je geen vervoer te regelen en wordt het keurig en onbeschadigd voor jouw deur afgeleverd. Uiteraard met 2 jaar garantie. Ligt jouw bestelling hoger dan 500 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.