head

Badkamerspiegels

Een mooie badkamerspiegel vindt je bij ons in de collectie badkamerspiegels van Max4home. Met bekende merken kies je eenvoudig jou favoriete spiegel. Wij bezorgen snel in heel Nederland.

Artikelen 1 tot 30 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Een badkamerspiegel als onmisbaar onderdeel van de badkamer

Het moet gezegd worden: een badkamer zonder spiegel komt nagenoeg niet voor. Al hebben we het vele eeuwen gedaan met de oppervlakte van het water, tegenwoordig zijn er in elk huishouden minstens een paar spiegels te vinden. En zeker in de badkamer. In onze webshop vind je verschillende badkamerspiegels in verschillende maten en met en zonder lijst. Ze zijn allemaal uiteraard geschikt voor de badkamer, al worden badkamerspiegels ook wel eens op andere plekken in de woning opgehangen. Zeker de nieuwe generatie spiegels die voorzien zijn van ingebouwde verlichting.

 

De spiegels met verlichting

Als je dan toch je badkamer verbouwt, overweeg dan spiegels met led-verlichting. Deze verlichting zorgt voor een rustgevende sfeer als je heerlijk relaxt in bad ligt. De verlichting doet recht aan de steeds hogere eisen die wij stellen aan onze badkamer. Omdat wij er steeds vaker en langer in verblijven hebben we meer oog voor de sfeer in deze ruimte. De spiegels met led verlichting in het assortiment van Max4Home zijn van het merk Best-Design. Ze worden heel eenvoudig aan- en uitgeschakeld via een tiptoetsje op de spiegel zelf. Om de spiegel zit een aluminium lijst die nauwelijks opvalt. Best-Design is een kwaliteitsmerk waarop wij 2 jaar garantie geven.

 

Badkamerspiegels, sanitair, tegels, kortom alles voor je badkamer bij Max4Home

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je badkamer een nieuw uiterlijk te geven. Vergeet de vloerverwarming niet, want dat is een gemiste kans. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Duiven. Wij zijn dagelijks geopend, behalve op zondag.