head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Douche

In onderstaande collectie douches vindt u mooie en bijzondere producten voor de douche. Zo hebben wij binnen ons assortiment douchewanden, goten, douchebakken, douchepanelen, douchecombinaties, douche opbouwsets en toebehoren.

Artikelen 1 tot 30 van 483 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
17

Artikelen 1 tot 30 van 483 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
17

Douche toebehoren

Wanneer u op zoek bent naar een mooie douche kunt u binnen onze collectie douches verschillende componenten vinden Zo kunt u verschillende wanden en douchegoten of douchepanelen bestellen of een complete douchecombinatie of opbouwset bestellen. De gebruikte materialen zijn voor hoogwaardige kwaliteit en bovendien zeer scherp in prijs. Wanneer u een douche wilt laten plaatsen vindt je bij ons in de collectie zeker een mooi assortiment en kunt u voor verschillende bekende merken kiezen zoals Grohe en Bruynzeel.


Uw douche op maat bij Max4home

Met een ruim aanbod in douche producten zullen wij ons assortiment regelmatig uitbreiden met nieuwe producten. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom waar u onder genot van een kopje koffie uitleg kunt krijgen van onze specialisten. Wij bezorgen onze materialen in heel Nederland en leveren vanuit voorraad. Ook kunt u ons voor vragen gewoon telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag. Kortom een uitstekende service voor