head

Douche opbouwset

In het onderstaande overzicht zie je onze mooie collectie opbouwsets van top kwaliteit en een scherpe prijs. op elk van onze producten zit een garantie van 2 jaar dus u besteld zonder zorgen.

Een opbouwset.

Een opbouwsets bestaat meesstal uit een douchethermostaat voor de temperatuur regeling en voor het water, een verstelbare glijstang, een handdouche, een hoofddouche om heerlijk onder te kunnen ontspannen en een doucheslang. Eigenlijk het totale pakket voor in je doucheruimte voor optimaal douche plezier. Uw kunt in assortiment kijken voor mooie opbouwsets met verschillende scherpe prijzen die bij uw budget horen.


Stijlvol

Om een opbouwset te kiezen die bij u of uw doucheruimte past hebben wij verschillende stijlen opbouwsets in ons assortiment opgenomen die allemaal stijlvol zijn vorm gegeven. Van klassieke modellen tot moderne vormen. vooral de RVS opbouwsets geven een erg mooie en luxe uitstraling. Maar ook de meer glimmende opbouwsets hebben een mooie uitstraling alsof de douche er elke keer weer nieuw uit blijft zien.


Bestel hem direct.

Wilt u nou een mooie douche opbouwset? Bestel hem dan direct in onze webshop snel en gemakkelijk. Bij de bestelling kunt uw zelf uw leverdatum kiezen en zonder zorgen bestellen want op al onze producten zit 2 jaar garantie. En kijk ook eens naar onze andere douche producten voor andere hoogwaardige douche items.