head

Douche inbouwset

Bekijk bij Max4home een uitgebreid assortiment douche inbouwsets voor een luxueuze douche-ervaring thuis. Van moderne thermostaatkranen tot regendouchekoppen, onze inbouwsets bieden alles wat je nodig hebt voor een complete doucheoplossing. Creëer jouw ideale douchesysteem met hoogwaardige inbouwsets van Max4home, 

23 artikel(en)

per pagina

1

23 artikel(en)

per pagina

1

Een bad douche combinatie met veel extra’s

Een bad douchecombinatie bestaat uit een inbouwthermostaat, een metalen doucheslang met metalen handdouche, een douchekop en een muuraansluitgarnituur. Met deze complete sets heb je alles in huis om je douche- of badruimte te voorzien van een heerlijk waterballet. De douchekop bestaat uit een regendouche eventueel gecombineerd met een waterval. Deze inbouwsets hebben een regendouche met wandbevestiging of plafondbevestiging. Ook zijn er versies die worden ingebouwd in het plafond. De sets zijn van topkwaliteit en blijven ook na jaren intensief gebruik mooi en glimmend. Best-Design is een A-merk waarvan wij vele artikelen in ons assortiment hebben opgenomen.


Less is more

De trend van deze tijd is minimalisme en dit geldt zeker ook voor de badkamer. Met onze bad douche combinaties zit je helemaal op deze lijn. Alleen dat wat je nodig hebt is te zien, alles zit verder verwerkt in de muur. Onze douchewanden van Best-Design passen perfect bij deze combinatie en maken van jouw badkamer een schitterend geheel. Maar een mooie badkamer is vooral om in te genieten. De regendouches van de combinaties zijn een weldaad voor je lichaam. Met de altijd voor jou juist ingestelde watertemperatuur kom je gegarandeerd verkwikt onder zo’n douche vandaan.


Design voor een scherpe prijs

Ben je voornemens om je badkamer te renoveren, kijk dan vooral eens naar ons sanitair. Designliefhebbers komen hier absoluut aan hun trekken, want wij bieden de laatste trends op het vlak van badkamerinrichting. Maar ook tegels voor in je badkamer hebben wij te kust en te keur. En voor alles wat wij bieden geldt een uitermate scherpe prijs! Bekijk ook eens ons aanbod douche producten.