head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Douchegoten

In onderstaand overzicht vind je onze collectie douchegoten. Je kunt makkelijk filteren op verschillende attributen. De juiste douchegoot heb je daarom in een handomdraai gevonden. Producten zijn via onze website te bestellen, maar wij hebben ook een showroom in Duiven waar je langs kunt komen. Max4Home is alleen op zondag gesloten.

Artikelen 1 tot 30 van 66 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 30 van 66 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

De luxe van een douchegoot

De douche afvoer bestaat sinds jaar en dag uit een doucheputje. Maar net als alle andere nieuwe mogelijkheden op sanitairgebied, heeft ook het doucheputje plaats gemaakt voor een nieuwe ontwikkeling: de douchegoot. Deze douchedrain heeft weliswaar dezelfde functie maar heeft een totaal ander uiterlijk. Het water loopt niet naar een punt, maar laat zich gemakkelijk afvoeren via een lange strip. Zo worden verstoppingen makkelijker voorkomen.


Hoge kwaliteit douchegoten bij Max4Home

De douchegoten in ons assortiment zijn van super kwaliteit en van het A-merk Best-Design. Zware douchegoot rvs uitvoering met een lage inbouwdiepte. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder flens om de goot naadloos aan te laten sluiten aan de tegels. De lengtes varieren van 50 cm tot 120 cm. Het rooster van deze afvoergoot douche is verwisselbaar. Standaard heeft de goot een rooster met langwerpige openingen. Dit rooster is eenvoudig te vervangen door een exemplaar dat het water afvoert door kleine gaatjes. Ook is er een versie leverbaar waarbij het water wordt afgevoerd rondom het rooster zelf; het zgn. gesloten rooster. Een douchegoot plaatsen is vrij eenvoudig en een vakman inschakelen is niet nodig als je zelf redelijk handig bent.


Alles voor jouw badkamer bij Max4Home

Niet alleen douchegoten vind je in onze uitgebreide webshop. Vrijwel alles wat je nodig hebt om een prachtige badkamer te creëren is voorhanden. Laat je inspireren door ons assortiment sanitair, tegels, badkamermeubels e.d. Het is uiteraard ook mogelijk je te laten informeren in onze showroom. Deze is in Duiven en zes dagen per week geopend, met uitzondering van de zondag. Onze medewerkers laten je graag de nieuwste snufjes zien! Zie hier ook ons assortiment douche artikelen