head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Kranen

Bekijk hier ons aanbod van scherpgeprijsde kranen. Wij leveren o.a. badkranen, wastafelkranen en keukenkranen. Je kunt op de pagina makkelijk filteren op attributen, zo heb je snel een passende kraan gevonden. Bestellen kan via de webshop, maar mocht je liever langskomen in onze showroom te Duiven dan is dat uiteraard ook mogelijk. Van maandag tot zaterdag staan wij voor je klaar.

Artikelen 1 tot 30 van 614 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
21

Artikelen 1 tot 30 van 614 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
21

De meerwaarde van een goede kraan

Max4Home heeft een breed assortiment kranen voor toilet en badkamer. Ook hebben we een keuze in vrijstaande badkranen. Daar waar we vroeger nog twee knoppen hadden voor koud en warm water en we de door ons gewenste temperatuur zelf moesten mengen, zijn de hedendaagse kranen vrijwel allemaal mengkranen. Dat betekent dat we met een knop of hendel de gewenste temperatuur kunnen instellen. Fonteinkranen, de kraantjes die we gebruiken voor een toiletwasbakje, geven nog steeds alleen koud water. In de badkamer is de thermostaatkraan inmiddels helemaal ingeburgerd. Deze maakt het mogelijk direct onder de juiste temperatuur waterstraal te stappen. Een vrijstaande badkamerkraan wordt gebruikt bij een vrijstaand bad en beschikt over een extra handdouche.

 

Diversiteit in kwaliteit

Wij verkopen toilet- en badkamerkranen van de merken Laqua, Grohe en Best-Design. Dit zijn A-merken die probleemloos werken en een mooie vormgeving waarderen. Deze kranen zijn van uitstekende kwaliteit. En daarin zit hem vaak de clou. Je kan een kwalitatief goede kraan niet herkennen, het binnenwerk van de kraan bepaalt in hoofdzaak de kwaliteit van de kraan. Goede fabrikanten van kranen maken het ook mogelijk om onderdelen van een bepaalde kraan te bestellen. Naast de kwaliteit van de kranen is het design ook erg belangrijk. Een kraan moet passen bij de inrichting van jouw badkamer of toilet. De kranen bij Max4Home zijn aangepast aan het assortiment badkamersanitair en maken mooie combinaties.

 

Bestel je kraan online

Een douchekraan of badkraan kan via onze webshop worden besteld. De afleverdatum mag je zelf bepalen. Op al onze kranen geldt een garantieperiode van 2 jaar. Bekijk ook de rest van ons sanitair.