head

Keukenkranen

Op deze pagina bekijk je ons aanbod keukenkranen. Moderne ontwerpen die scherp geprijsd zijn. Mocht je hulp nodig hebben bij je keuze, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk de artikelen te bekijken in onze showroom. Alle kranen worden geleverd met twee jaar garantie.

8 artikel(en)

per pagina

1

8 artikel(en)

per pagina

1

Een keukenkraan van chroom of van rvs

Max4Home biedt keukenkranen in chroom en roestvrijstaal (rvs). Vaak wordt aan ons gevraagd wat het verschil is tussen deze materialen. Een chromen keuken kraan is gemaakt van messing. Dit materiaal heeft een sterke glans. Kranen van rvs zijn aanzienlijk matter. Omdat messing een goedkoper materiaal is dan roestvrijstraal, liggen de prijzen tussen deze beide soorten kranen nogal uit elkaar. Dit zegt echter niets over de kwaliteit. Deze wordt hoofdzakelijk bepaald door het binnenwerk van de kraan.

 

Ruime keuze aan keukenkranen

Ons assortiment keukenkranen biedt voor iedereen wat wils. Wij hebben zowel wandkranen als opbouwkranen van chroom en rvs. Er zijn versies waarbij je de watertemperatuur zelf mengt door middel van twee knoppen en versies waarbij er automatisch wordt gemengd met een hendel. Handig, maar ook trendy, zijn de opbouw keukenkranen met een flexibele slang. Zo heb je meer invloed op waar je de waterstraal binnen de spoelbak wilt hebben en bijvoorbeeld hoge emmers, die normaal niet onder je kraan passen, kunnen nu eenvoudig worden gevuld. Dit soort kranen hebben een industriële vormgeving. Andere kranen in ons assortiment hebben een klassieke uitstraling of een moderne look. Overigens is een keukenkraan waarbij de hendel bovenaan de kraan zit, enigszins makkelijker te bedienen.

 

Kranen kopen doe je online

De kranen van Max4Home zijn snel en simpel via onze webshop te bestellen. Maar ook keukentegels vind je bij ons in alle soorten, maten en prijsklassen. Wij hebben een unieke collectie tegels die zeker het bekijken waard is. En zoals dit geldt voor al onze artikelen, zijn ook onze tegels bijzonder scherp geprijsd.