head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Materiaal

Overige kranen

Bekijk hieronder ons uitgebreid assortiment Overige kranen. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit van een A-merk. Wanneer je via onze webshop bestelt kun je zelf de leverdag zelf bepalen en alle producten komen met 2 jaar garantie.

Artikelen 1 tot 30 van 171 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Artikelen 1 tot 30 van 171 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Overige kranen

als u de kraan die u wilt niet heeft gevonden in onze andere categorieën kunt in hier nog veel meer kranen vinden. in ons assortiment van overige kranen hebben wij wasmachinekranen, slangwartelkranen, kogelkranen en vorstvrije gevelkranen. deze producten zijn allemaal van top kwaliteit en komen allemaal van het A-merk Best design waarvan wij veel artikelen in ons assortiment hebben opgenomen.


Kogelkranen

Een kogelkraan is een kraan of klep die de stroming van een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk afsluit met een doorboorde kogel. al onze kogelkranen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee.


Direct bestellen

Een van onze overige kranen kunt u snel en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Een paar klikken op de muis en hij word voor u het weet bij uw deur afgeleverd. tijdens de bestelling kan je zelf kiezen op welke datum u het product afgeleverd wil krijgen. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u niet thuis bent op de dag dat het geleverd word. Heeft u nog interesse in andere kranen? We hebben er genoeg.