head

Vrijstaande badkranen

Bekijk hieronder onze voorraad vrijstaande badkranen. Mooie modellen voor een scherpe prijs. Wanneer je een vrijstaande badkraan online bij ons bestelt kun je zelf de leverdag bepalen. Liever eerst even het product bekijken? Kom een kijkje nemen in onze showroom in Duiven. Ook voor advies op maat staan wij voor je klaar. Neem ook een kijkje bij de rest van onze kranen.

16 artikel(en)

per pagina

1

16 artikel(en)

per pagina

1

De vrijstaande badkraan

Vrijstaande badkranen zijn bedoeld om op de vloer te monteren. Ze worden naast een vrijstaand bad geplaatst. Omdat vrijstaande baden momenteel erg trendy zijn, heeft ook de vrijstaande badkraan een nieuw uiterlijk gekregen. De badkranen in ons assortiment zijn van het merk Best-Design. Dit A-kwaliteit merk heeft een prachtige collectie kranen met een uitzonderlijke vormgeving. Ze zijn van chroom, roestvrijstaal of messing. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een thermostaat, zodat het water direct op de temperatuur is die jij het prettigst vindt. Ook hebben ze een handdouche om je haar te wassen, je af te spoelen en het bad schoon te maken. Kenmerkend van een vrijstaande badkraan is dat deze een hoge capaciteit watertoevoer heeft, zodat het bad sneller is gevuld en het water niet is afgekoeld voor het bad vol is.

 

Trends in baden

De vrijstaande baden zijn erg in trek. Deze kunnen alleen gevuld worden met water door middel van een vrijstaande kraan. Ze hebben geen mogelijkheid om er een kraan op of aan te monteren. Vrijstaande baden zie je ook steeds vaker geplaatst worden in masterrooms, grote slaapkamers die ruimte hebben voor bijvoorbeeld een loungebank en/of een bad. Ze stralen luxe en comfort uit en hebben bijzondere vormen en kleuren. De badkranen hebben een strakke, klassieke of moderne look en kunnen dus eenvoudig aangepast worden aan de stijl van de ruimte waarin het bad staat.

 

Meer informatie over vrijstaande badkranen en baden

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vrijstaand bad met vrijstaande badkraan, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Duiven. Wij zijn 6 dagen per week open, uitgezonderd de zondag. Onze medewerkers staan je graag te woord.