head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Wastafelkranen

Bekijk ons divers aanbod aan wastafelkranen. Er zijn wastafelkranen van verschillende merken leverbaar. Door te filteren heb je snel een passend product gevonden. Op al onze artikelen zit twee jaar garantie. Bij twijfel over de keuze van uw wastafelkraan kun je contact met ons opnemen of even langskomen in onze showroom te Duiven. Wij zijn maandag t/m zaterdag open.

Artikelen 1 tot 30 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 30 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Functionele of decoratieve wastafelkranen

Een wastafelkraan is een onontbeerlijk onderdeel van je badkamer. In ons assortiment wastafelkranen vind je automatische mengkranen. Dit houdt in dat met één hendel de temperatuur wordt ingesteld. De kranen zijn uiteraard van A-kwaliteit. Het merk Laqua, waar wij de grootste keuze in hebben, is een merk wat oog heeft voor design. Laqua wastafelkranen hebben een uitzonderlijke vormgeving. Ze hebben dus ook een hoge decoratieve waarde. Zo’n wastafel kraan heeft niet eens een bijzondere wastafel nodig om uit te blinken. Laqua heeft naast chromen kranen ook mat chromen versies.


De eigenschappen van een goede wastafelkraan

De kwaliteit van een wastafelkraan is niet aan de buitenkant te zien. Dat wordt hoofdzakelijk bepaald door het binnenwerk. Onze wastafelkranen werken gegarandeerd probleemloos en zullen niet lekken. Wat ook belangrijk is, is de hendel die voor de temperatuur én de juiste straal zorgt. Deze dient gemakkelijk en soepel te bedienen te zijn. Een hendel bovenaan de kraan geeft meer bedieningsvrijheid. Zoek je een kraan die je bij een waskom wilt plaatsen, dan is de mengkraan Form-4 como van Laqua hiervoor uitermate geschikt. De wateruitloop zit op een hoogte van 26,5 cm en overstijgt dus de rand van de kom.

 

Online bestellen bij Max4Home

Een wastafelkraan bestellen is via onze webshop zo gebeurd. Je kunt zelf bepalen wanneer de kraan bij je wordt afgeleverd. Overigens hebben wij een uitgebreid assortiment badkamermeubels en sanitair. Het is zeker de moeite waard hier even rond te kijken. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen voor wastafelkranen met een breed assortiment kranen. Ook producten voor de badkamer hebben wij vaak in de outlet.