head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Toiletpotten

Hieronder staat ons mooie assortiment van toiletpotten met daarin mooie modellen met een scherpe prijs. Op elk product van max4home zit 2 jaar garantie en u kan zelf uw leverdatum bij de bestelling aangeven. Dus u besteld zonder zorgen een toiletpot bij Max4home.

29 artikel(en)

per pagina

1

29 artikel(en)

per pagina

1

Een hangend toilet

Onze collectie toiletpotten bestaat voornamelijk uit hangende toiletpotten met een stijlvolle uitstraling. We hebben een ruime collectie zodat u een toilet kunt kiezen die het beste bij uw toiletruimte aansluit. Ook komen de toiletten in verschillende maten waaruit u kunt kiezen welke het beste geschikt is voor uw toiletruimte. De meeste toiletpotten komen inclusief een bevestiging set zodat u de toiletpot zelf aan de muur kunt bevestigen.


Vele voordelen

Een hangende toiletpot heeft vele voordelen zoals het creëren van ruimte. Dit komt omdat met een hangend toilet het vloeroppervlak niet kleiner word en dat geeft een ruimtelijker gevoel. Ook is het schoonmaken van uw toiletruimte veel makkelijker met het feit dat u onder uw toilet kan schoonmaken. Uw krijgt ook meer ruimte om te bewegen omdat u dergelijke toilet accessoires onder uw toilet kunt neerzetten en zo meer ruimte krijg in uw toiletruimte.


Bestellen

Bestellen bij Max4home gaat heel gemakkelijk. Heeft u een keus kunnen maken uit onze collectie toiletpotten? Dan is uw bestelling slechts met een paar klikken op de muis geplaatst. Tijdens het plaatsen van de bestelling kunt u ook zelf de leverdatum kiezen waarop het product bij u thuis afgeleverd word zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u wel thuis bent als het pakket word afgeleverd. Als uw meer items voor uw toiletruimte zoekt kijk dan vooral even bij onze andere toilet artikelen.