head

Design radiatoren

Bekijk onderstaande collectie designradiatoren en maak een keuze voor een geschikt model door aan de linkerzijde uw selectie te verfijnen. Wij bezorgen snel en hebben de beste prijzen online voor u binnen onze collectie staan.

20 artikel(en)

per pagina

1

20 artikel(en)

per pagina

1

Designradiator functioneel en decoratief

De designradiator is een verwarmingselement met een bijzondere vormgeving. In eerste instantie werden deze design radiatoren gebruikt om de badkamer te verwarmen, maar de uitvoeringen van deze radiatoren zijn inmiddels zo mooi dat ze overal in huis worden toegepast. Door hun vorm, ze worden altijd verticaal opgehangen, zijn ze op bijna iedere plek in huis te plaatsen. In tegenstelling tot een normale radiator, is het geen straf dat ze in het zicht hangen door hun prachtige design. Een design radiator badkamer heeft een dubbele functie. Ten eerste dient deze de ruimte te verwarmen, ten tweede dient deze als droger voor natte handdoeken. Een badkamer radiator bestaat daarom uit buizen waar de natte handdoeken overheen gehangen kunnen worden.

 

Design verwarming

De vorm van een badkamer radiator is zo praktisch dat deze al snel ook op andere plekken in huis een functie kreeg. Daarmee veranderde ook de uitvoering van de radiator, want de functie van het drogen van nat goed was niet meer van belang. Vandaar dat er nu ook design radiatoren op de markt zijn gekomen die uit verticale verwarmingselementen bestaan. Of de vlakke radiator die uiteraard ook verticaal wordt opgehangen. Wel hebben dit soort radiatoren de mogelijkheid er een beugel aan te bevestigen zodat er altijd nog een handdoek of natte theedoek aan gehangen kan worden.

 

Laat je radiator thuis bezorgen

Als je je design radiator via onze webshop bestelt, dan wordt deze keurig thuis bij je afgeleverd op de dag die je zelf uitkiest. Wij geven 2 jaar garantie op de radiator. Is je bestelling hoger dan 500 euro, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Neem gerust ook een kijkje naar onze overige verwarmingsproducten.