head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Fontein

Bekijk ons onderstaande assortiment fonteinsets met bijzondere modellen tegen de scherpste prijzen online. Wij leveren uw fonteinset snel aan huis en bovendien met een volledige garantie.

Artikelen 1 tot 30 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Artikelen 1 tot 30 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Fonteinset als smaakmaker

Een fonteinset is een klein wastafeltje inclusief kraan en sifon. Het vaakst zie je deze sets op toiletten. Ze zijn door hun afmeting eigenlijk hoofdzakelijk geschikt voor het wassen van je handen of je gezicht. Zo’n toilet fontein is tegenwoordig uitgevoerd in prachtige materialen en vele kleuren. Ons assortiment design fonteinsets is bijzonder groot. Ze vallen vooral op door de bijzondere vormen, waardoor het kleine blikvangers zijn die je niet gauw over het hoofd ziet. Een fonteinset toilet is daarmee niet een noodzakelijk kwaad, maar een prachtig onderdeel van het kleinste kamertje in jouw huis.

 

Een natuursteen fontein of een kunststof of keramieken fontein

Fonteinsets zijn er allang niet meer alleen van keramiek. De witte keramieken sets hebben hevige concurrentie gekregen van de natuursteen fontein. Deze zijn uniek en helemaal van deze tijd. Ze passen perfect binnen de nieuwe trend van natuurlijke materialen en less is more. Natuursteen fonteinsets zijn er in zwart tot alle schakeringen grijs. De vormgeving loopt van strakke hoeken tot bolvormig, zodat er altijd een model voorhanden is die helemaal past binnen jouw stijl. Nieuw zijn de sets van kunststof. Deze liggen wat betreft de prijs onder die van de natuursteen uitvoeringen, maar boven die van de keramische modellen.

 

Design voor een scherpe prijs

Best-Design en Laqua zijn de merken die wij voeren als het gaat om fonteinsets en dat zijn niet de eerste de beste merken. Regelmatig hebben wij fonteinsets in de aanbieding. Deze outlet fonteinsets zijn dan buitengewoon scherp geprijsd en dat is mooi meegenomen. Dat geldt overigens voor al onze artikelen; Max4Home biedt naast een ruim assortiment 2 jaar garantie op al haar producten en is een geduchte concurrent voor alle sanitairleveranciers in Nederland. Bekijk ook eens onze volledige collectie wastafels.