head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Waskommen

Een van onze populaire producten zijn de waskommen. Deze zijn altijd scherp geprijsd en van mooie kwaliteit. De waskom wordt geleverd in verschillende kleuren en materialen, van glas tot hardsteen.

Bij deze waskommen worden ook de bijbehorende kranen en eventueel sifons aangeboden. Zo kan je ieder toilet of badkamer een luxe uitstaling geven voor een laage prijs.

Artikelen 1 tot 30 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Artikelen 1 tot 30 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

De waskom is terug van weggeweest

De waskommen laten zich momenteel weer gelden in de nieuwe badkamers en passen helemaal binnen het design sanitair wat Max4Home aanbiedt. Ze veroveren langzaam hun plek terug in de badkamers van nu. De dubbele wastafels zijn niet meer in trek en worden vervangen door de prachtige waskommen van nu. Wij bieden ze in mooie en verrassende materialen : natuursteen, glas en roestvrijstaal. Allemaal van het merk Laqua, dit topkwaliteit merk waar wij veel sanitair van in ons assortiment hebben.


De wastafel kom van nu

Wastafelkommen laten zich makkelijk plaatsen op een vlakke ondergrond. Ze worden geleverd met een sifon en kunnen op elke plek worden gemonteerd waar water aanwezig is. De kommen zijn vooral geliefd onder de design liefhebbers onder ons. Ze passen helemaal bij de nieuwe badkamers van nu die vooral van natuurlijke materialen en eenvoudig, strak design zijn. Zo’n waskom uit onze collectie wastafels heeft weinig toeters en bellen en dat maakt het juist zo mooi: tenslotte, less is more. De waskom natuursteen, de waskom glas of de waskom rvs: ze zijn stuk voor stuk eyecatchers.


Stel je eigen badmeubel samen met waskommen

De natuurstenen waskom is een opbouw waskom, de waskommen van glas en rvs zijn te combineren met een door jezelf samen te stellen meubel. Dat werkt als volgt. Via vijf stappen kies je de onderdelen van het badmeubel. Je kiest eerst de ophangbeugels, dan het wastafelblad, de waskom en de kraan en tenslotte de sifon. De zesde stap is het bestellen van je eigen unieke badkamermeubel bij Max4Home. Altijd de scherpste prijs en bovendien met 2 jaar garantie. Bij een bestelling hoger dan 500 euro dan zijn de bezorgkosten voor onze rekening!