head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Materiaal

Benodigdheden

Bekijk hier alle benodigdheden voor het leggen van tegels. Je kunt in een handomdraai verschillende lijmen, voegsel en toebehoren bestellen. Je kunt zelf kiezen op welke dag de producten geleverd worden. Voor deskundig advies kun je via de mail of telefoon contact met ons opnemen. Even langskomen in onze showroom is uiteraard ook een optie.

8 artikel(en)

per pagina

1

8 artikel(en)

per pagina

1

Benodigdheden voor het leggen van tegels

Goed gereedschap is het halve werk. Bij Max4Home vind je alles om je tegelvloer vakkundig te leggen. Hier vind je ons complete overzicht tegels en benodigdheden Met tegelgereedschap als bijvoorbeeld een lijmspaan of lijmkam leg je een mooie vlakke lijmlaag aan op je vloer. Voegkruisjes zorgen ervoor dat de voeg tussen de tegels overal even breed is. We hebben ze in verschillende maten. Het Genesis GLS systeem is voor het aan de bovenkant nivelleren van tegels. Zo heb je altijd een vlakke bovenkant, het elimineert alle opstaande randen. Verbruik 3 tot 4 clips per tegel. Uiteraard is een tegelsnijder ook belangrijk. Hiermee kan je elke tegel probleemloos passend snijden.


Tegels voegen

Wij bieden verschillende soorten tegellijm van verschillende merken. Dit geldt ook voor voegmiddel die wij in verschillende kleuren leveren. Voor het lijmen en voegen in één gang adviseren wij Starlike. Dit is een topproduct waarmee je snel je tegelvloer legt én afwerkt. Starlike is ook uitermate geschikt voor natte ruimtes, omdat het o.a. waterafstotend is en schimmel voorkomt. Starlike heeft een groot arsenaal aan kleuren en heeft ook een soort waarbij de voeg de kleur van de tegel aanneemt.


Benodigdheden online bestellen

Bestel samen met je tegels de benodigdheden voor het vakkundig leggen van een mooie tegelvloer of tegelwand online bij Max4Home. Bij bestellingen boven de 500 euro zijn de verzendkosten gratis.