head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Listello

Bestel hier je listello's online. Je kunt via de filters makkelijk en snel je gewenste artikel vinden. Max4Home’s assortiment bestaat enkel uit artikelen die op kwaliteit geselecteerd zijn. Door slim in te kopen hebben wij altijd de scherpste prijs. Tevens hebben alle artikelen op onze website twee jaar garantie. Tijdens het bestellen kun je zelf je eigen leverdag kiezen en wij versturen de bestelling gratis wanneer je een order van meer dan 500 euro plaatst. Bekijk ook de rest van onze tegels en benodigdheden.

Artikelen 1 tot 30 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

De meerwaarde van een listello

Max4home biedt een ruim assortiment in listello’s, siertegels die als een rand in een tegelmuur kunnen worden aangebracht. Listello’s zijn er in alle maten en kleuren en worden vaak toegepast in eenvoudige tegelwanden. Ze zijn dus uitermate decoratief en dat is ook de enige functie die ze hebben. Is jouw budget klein, dan kan je van een eenvoudige tegelwand met listello’s een prachtig geheel maken. Want juist bij eenvoudige wanden komt een listello pas echt tot zijn recht.


Listello tegels nieuwe stijl

Listello’s worden van verschillende materialen gemaakt. Wij verkopen ze van glas, keramiek en roestvrijstaal. Over het algemeen hebben listello’s veel kleuren en motieven. Hou jij van strak, dan moet je zeker even kijken naar onze listello’s van roestvrijstaal. Deze geven een chique uitstraling aan je badkamer of keuken. Vrij nieuw zijn de sierranden die uit steentjes bestaan, zie bijvoorbeeld de serie Tevere of Ciottolino van Max4Home. Hiermee haal je de natuur in huis. Ze zijn makkelijk te lijmen en te voegen en vormen een mooi detail. Ook het merk Domino heeft met de serie Barra Hard Rock een bijzondere lijn listello’s.


Eenvoudig bestellen bij Max4Home

Heb je je keuze gemaakt, dan is bestellen snel en makkelijk. Je hoeft slechts de instructies te volgen om ervoor te zorgen dat de listello’s van jouw keuze binnen korte tijd bij jou thuis worden afgeleverd.