head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking
Vorm

Tegelstrips

Bekijk hieronder ons aanbod Genesis tegelstrips. Via de onderstaande filters kan je eenvoudig een selectie in kleur en materiaal maken. Bestel met vertrouwen want al onze producten hebben twee jaar garantie.

Artikelen 1 tot 30 van 141 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 1 tot 30 van 141 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Tegelstrips voor elke klus

Max4home levert een groot assortiment tegelstrips van Genesis direct uit voorraad. Een tegelstrip wordt gebruikt om tegels mooi af te kunnen werken en te beschermen. Of het nu om binnen- of buitenhoeken gaat voor een douchewand, badombouw of raamkozijn, we hebben de juiste tegelstrip beschikbaar. Naast de tegelstrips leveren we ook de bijpassende binnen- en buitenhoekjes, zodat het in verstekzagen niet meer nodig zal zijn en je een mooie en veilig afgeronde hoek aan een toiletombouw of halfhoog wandje kan zetten.


Tegelstrips van Genesis

We hebben ervoor gekozen om alleen de tegelstrips van het merk Genesis aan te bieden aangezien ze het grootste assortiment van Europa hebben. Naast de meest gebruikte vormen tegel strips leveren we ze ook in een groot aantal kleuren en materialen als chroom, RVS, glans en mat aluminium , maar ook in PVC in wit, crème, zwart en chroom. We proberen bij elke tegel in ons assortiment een tegelstrip aan te bieden. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u ook zelf een tegelprofiel uitzoeken. Belangrijk is dat er +/- 2mm bij de dikte van de tegel opgeteld moet worden om de tegelstrip vast te kunnen zetten in de lijm. Tegelstrips zijn in diverse materialen te verkrijgen. Een kunststof PVC strip is heel voordelig maar zal na enige tijd toch gaan verkleuren. De belangrijkste keuze voor het type materiaal is de belasting van de tegelstrip en in welke ruimte deze wordt geplaatst. Voor een natte ruimte is bijvoorbeeld een RVS of aluminium profiel de juiste keus.


Direct leverbaar

Bestel onze tegelstrips online of neem ze direct mee vanuit onze showroom in Duiven. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad. Bekijk ook onze tegels en benodigdheden.