head

Vloertegels

De door max4home geselecteerde vloertegels beschikken minimaal over een pei slijtklasse 3 en zijn hierdoor geschikt als vloertegel voor een badkamer, toilet en of andere woonruimtes. Vloertegels zijn anders gemaakt en kunnen zwaarder belast worden dan een wandtegel. Hierdoor kunnen de vloertegels zowel op de vloer als aan wand geplaatst worden. Bekijk onderstaande collectie en verfijn eventueel uw keuze voor een juiste vloertegel.

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking
Vorm

Artikelen 1 tot 30 van 2232 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
75

Artikelen 1 tot 30 van 2232 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
75

Vloertegels voor binnen en buiten

Een tegelvloer heeft vele voordelen, zeker wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Vloer tegels zijn eenvoudig schoon te maken en schoon te houden dus ongelukjes zijn zo weggepoetst. Ze kunnen overal worden gelegd, zowel in natte als droge ruimtes.

Een mooie tegelvloer geeft een absolute meerwaarde aan je huis. Bovendien zijn ze erg decoratief en sfeerbepalend. Tegels van keramiek zijn er in alle kleuren, maten en vormen en er kan eindeloos gecombineerd worden. Uni kleuren afgewisseld met bonte motieven, gepolijsde vlakken afgewisseld met getrommelde delen, patroonvloeren, mozaiekvloeren, alles is mogelijk.

Een marmeren vloer of een natuurstenen vloer is tijdloos en gaat een leven lang mee. Deze zijn echter niet geschikt voor natte ruimtes. Het schoonmaken en onderhouden van deze vloer tegel staat niet gelijk aan die van keramieke tegels en vraagt wat meer aandacht.

Betonnen tegels worden het meest in tuinen gebruikt omdat ze goedkoop zijn en tegen vorst bestendig.

Benodigdheden

Vloertegels leggen is niet alleen weggelegd voor vakmensen, maar is ook zeer goed te doen als je een beetje handig bent. Goed gereedschap is het halve werk, dus wat voorbereiding is wel nodig. Een waterpas voor een rechte vloer,tegellijm en en voegkruisjes, een tegelsnijder en voegmiddel. Deze materialen zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Bestellen

Online een bestelling plaatsen bij Max4Home is een fluitje van een cent. En je houdt recht op maar liefst 2 jaar garantie op onze tegels. Komt je bestelling boven de 500 euro, dan zijn de verzendkosten gratis.