head

Wandtegels

Hieronder een verzameling van wandtegels in alle kleuren, maten en patronen. Door de filters te gebruiken kan je eenvoudig tot een selectie komen. Wandtegels zijn echt alleen geschikt voor op de wanden, vloertegels zijn zowel als wand en als vloertegels te gebruiken.

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking
Vorm

Artikelen 1 tot 30 van 2857 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
96

Artikelen 1 tot 30 van 2857 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
96

Wandtegels voor natte en droge ruimtes

Tegels kunnen ook als vloertegel worden gebruikt. Wandtegels zijn echter niet geschikt als vloertegel. De Pei-waarde (slijtage) van een wandtegel is laag, evenals de R-waarde (antislip).

Het assortiment wand tegels is de laatste jaren enorm gegroeid. De traditionele witte tegels in badkamers worden tegenwoordig vervangen door prachtige creaties in alle kleuren van de regenboog. Ook de vormen zijn totaal vernieuwd.

Tegelwanden komen niet meer alleen voor in ruimtes zoals een badkamer, toilet of keuken. Prachtige tegelwanden van natuursteen, hippe steenstrips en mozaiek wanden in de woon- of slaapkamer zijn de trend van nu.

Keukentegels wand hebben ook een vernieuwing ondergaan, al blijft ook hier de keramieken tegel koploper. Keramieken tegels met hout- of steenprint die niet van echt zijn te onderscheiden worden hier steeds vaker gebruikt.

Ons assortiment

Ons assortiment wandtegels is niet alleen groot, maar ook divers in stijlen. Ven fleurige bloemenpatronen tot strakke gerectificeerde tegels met verschillende afmetingen. Een bezoek aan onze showroom is de moeite waard en geeft een juiste indruk van de kwaliteit en de look and feel die onze tegels onderscheiden van de gangbare tegelleveranciers.

Online bestellen

Is een bezoek aan onze showroom niet haalbaar, dan kunnen wij een tegelstaal naar je opsturen om twijfel uit te sluiten. Dit kan je gewoon doen via onze webshop. De verzendkosten nemen wij in dit geval voor onze rekening. Op onze tegels geven wij 2 jaar garantie. Overstijgt jouw bestelling de 500 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.