head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Toilet

Ontdek de perfecte toiletoplossing bij Max4Home! Van moderne hangtoiletten tot klassieke staande toiletten en stijlvolle zwevende modellen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor jouw toiletrenovatie. Bekijk ons assortiment en vind hoogwaardige toiletten, inbouwreservoirs, toiletbrillen en meer.

Maak van jouw badkamer een ware blikvanger met een nieuw toilet van Max4Home. Bestel eenvoudig online en geniet van snelle levering en scherpe prijzen. Creëer nu jouw ideale toiletruimte met de hulp van Max4Home!

Artikelen 1 tot 30 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Artikelen 1 tot 30 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

De onmisbare toilet

In elk huis in Nederland staat minstens 1 toilet. We schenken nauwelijks aandacht aan onze wc, terwijl wij niet zonder kunnen. Toiletten zijn er in vele soorten. De staande pot met stortbak aan de muur is nog steeds in veel huishoudens te vinden. Of een pot met een waterreservoir achter de toiletpot. Pas als wij plannen hebben om het toilet te vervangen denken we na over de nieuwe mogelijkheden en ontdekken we de wc design toiletten. De meest populaire uitvoering van dit moment is de inbouw wc.


Toilet kopen

Bij het aanschaffen van een nieuwe toilet moet er gelet worden op de ruimte die ervoor aanwezig is. Een hang wc is favoriet omdat deze makkelijk schoon te maken is. De ruimte onder het toilet blijft vrij zodat de vloer eenvoudig te dweilen is. Ook wat betreft het design gaat men vaak over op een hangend exemplaar. Voorwaarde is dat er genoeg ruimte achter het toilet aanwezig is om de stortbak in te bouwen. Dat is dan ook wat het hangend toilet ook zo favoriet maakt; de stortbak is uit het zicht gehaald en dat maakt een toiletruimte heel wat mooier.


Ruim assortiment

Bij Max4Home vind je een ruim assortiment aan toiletpotten. Wij voeren hierin 3 merken: Laqua, Best- Design en Geberit. Deze merken staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit. Zoals je ziet zijn er verscheidene modellen te kiezen; van klassiek tot strak, wij bieden voor iedereen wat wils. Ook hebben leveren wij toiletmeubelen, inbouwreservoir en toebehoren. Een toilet bestellen via onze webshop is eenvoudig en uitermate handig. De bestelprocedure is makkelijk en de rest gaat vanzelf; geen gesjouw, maar een keurig en onbeschadigde toiletpot is zo voor uw deur afgeleverd. Denk ook aan de toiletzitting of accessoires!