head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Vorm

Mozaiek

Bekijk onze ruime selectie van marmer-, keramiek- en glasmozaïek dat in een handomdraai de badkamer, keuken of zelfs zwembad die look kan geven die je wilt hebben. Deze mozaiek tegels zijn bij ons verkrijgbaar in veel kleuren en maten. Het is ook mogelijk een monsterstaal van ca. 10x10 cm te bestellen. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw wand of vloer er uit komt te zien. Mocht je liever langskomen in onze showroom in Duiven, dan is dat dus ook mogelijk.

Artikelen 1 tot 30 van 140 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 1 tot 30 van 140 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Mozaiek tegels te kust en te keur

Het mozaïek is zelf eenvoudig te plaatsen door gebruik te maken van de juiste producten. Het is raadzaam om te kijken naar onze speciale lijmmozaïek overzicht van starlike, hier wordt dus in een filmpje gedemonstreerd hoe het mozaïek en of normale tegel eenvoudig te verwerken is.


De toepassing van een mozaiek tegel

Mozaïek is een algemene term die gebruikt wordt om met klein stukken tegel, glas of natuursteen een oppervlak te bedekken. Een bekende stijl van mozaïek verwerken is die van Gaudi. Door tegeltjes stuk te slaan of restafval te gebruiken van tegelfabrieken maakte hij de mooiste kunstwerken. Gelukkig hebben we het al veel makkelijker gemaakt voor je door glas mozaïek tegels, keramiek of natuursteen tegels in verschillende vormen en maten op een matje te verwerken. Voor badkamer mozaïek hebben we prachtige, natuurstenen uitvoeringen in verrassende vormen.


Starlike lijm- en voegmiddel

Alle typen mozaïek zijn in de basis geschikt voor de badkamer, douche en keuken, wel moet je rekening houden met het type lijm en voeg. Zeker voor een zwembad of douche is het echt aan te raden om Litokol Starlike lijm/voeg uit één materiaal te gebruiken voor een 100% waterdichte oplossing. Voor extra info bekijk de starlikepagina. Kijk op de pagina tegels en benodigdheden voor meer inspiratie.