head

Douchewanden

Ontdek de perfecte douchewand bij Max4home. Van tijdloos glas tot moderne inloopdouches, wij hebben het allemaal. Maatwerk, profielvrij ontwerp, en eenvoudig schoon te maken. Ervaar luxe met een regendouche en een bijpassende wand. Voor elke badkamer, elke stijl.

Artikelen 1 tot 30 van 144 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Artikelen 1 tot 30 van 144 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

De douchecabine van nu

Alhoewel ze nog steeds overal verkrijgbaar zijn, is de traditionele douchecabine of douchecabins enigszins uit de tijd geraakt. Waar we eerst onder de douche werden omsloten door 2 of 3 douchewanden, al dan niet bestaand uit bewerkt glas, wordt nu de voorkeur gegeven aan een enkele douchewand. Staat deze glazen douchewand los van de muur, dan ontstaat er de inloopdouche. Door zijn minimalistische vormgeving helemaal trendy. Een douchewand op maat is ook verkrijgbaar. Andere veel voorkomende stijlen zijn (betegelde) wanden met daarvoor een douchedeur. Zo’n enkele glazen douchedeur is in verschillende uitvoeringen leverbaar.


Top kwaliteit douchewanden

Bij Max4Home gaan we alleen voor topkwaliteit. Vandaar dat wij de merken Best-Design en Bruynzeel voeren. De douchewanden en –deuren zijn werkelijk schitterend afgewerkt. Het heldere nanoglas zorgt ervoor dat ze makkelijk te reinigen zijn. De dikte van het glas varieert van 6 tot 8 mm. Deuren en wanden kunnen met of zonder profiel worden geleverd. De handgreepjes zijn van chroom. De hoogte van de wanden en deuren ligt tussen de 195 en 210 cm. Een los douchescherm of douchescherm bad bieden wij ook aan. Ben je van plan je badkamer te verbouwen, dan krijg je ongetwijfeld inspiratie bij het zien van ons assortiment douchewanden. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt!


Direct bestellen

En douchewand of douchedeur is in onze webshop eenvoudig te bestellen. Wil je toch meer informatie of het product eerst bekijken dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben een showroom in Duiven waar onze medewerkers alle tijd voor je nemen om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens de rest van onze douche artikelen.