head

Winkelen per
Wand / Vloer
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking
Vorm

Tegels

Bekijk onze uitgebreide collectie tegels met o.a. wandtegels en vloertegels. Via de onderstaande filters kan je eenvoudig het gewenste artikel vinden. Wij bieden u o.a. tegels gemaakt van keramiektegels, natuursteen en cement aan. De tegelproducten zijn van eerste keus A-kwaliteit en met minimaal 2 jaar garantie! Naast onze showroomlocatie in Duiven waar een groot deel van ons assortiment in uitgestald kan je de tegels online bestellen. Bij bestellingen boven de € 750,- rekenen we zelfs geen verzendkosten.

Artikelen 1 tot 30 van 688 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
23

Artikelen 1 tot 30 van 688 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
23

Tegels voor binnen en buiten

Tegels kopen doe je eenvoudig bij Max4Home. Ons aanbod is groot, de tegel die je zoekt zit er ongetwijfeld bij. Wij doen niet onder voor de grote aanbieders in de tegelhandel; niet in ons assortiment, niet in de prijs en niet in onze service. Wij nemen de tijd voor onze klanten, denken graag mee en geven tips over materiaalsoorten of toepassingen. Neem ook eens een kijkje bij onze collectie houtlook tegels, betonlook tegels.

Welke tegel waar toepassen?

Belangrijk voor de keuze van het type tegel is de ruimte waar de tegel komt en hoe deze wordt gebruikt. Een wandtegel is gemaakt voor lichte belasting en niet geschikt voor verwerking op de vloer. Alle vloertegels kunnen zonder problemen aan de wand getegeld worden. Vloertegels die bijvoorbeeld in stroken of mozaïek patronen gezaagd zijn kunnen hierdoor ook als wandtegel gebruikt worden.

Een stroeve tegel met een R waarde boven de 11 is raadzaam voor de natte ruimtes. Voor buitengebruik is het van belang buitentegels te gebruiken die tegen de vorst kunnen. Voor zwaar gebruik, bijvoorbeeld voor een winkel of instantie waar veel bezoekers komen, is het van belang een tegel met Pei waarde 5 te gebruiken.

Bekijk hier tegels speciaal geselecteerd voor gebruik in badkamer, keuken, garage, toilet en tuin.

Outlet tegels in onze webshop

In onze webshop vind je ook afgeprijsde, goedkope tegels onder Sale. Onze tegel outlet verandert voortdurend, dus kijk regelmatig op de Sale pagina voor de laatste acties. Bestel je tegels online en is het bedrag hoger dan 750 euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De tegels kunnen eventueel ook worden afgehaald.