head

Winkelen per
Binnen / Buiten

Douchebakken

Hieronder staat ons mooie assortiment van top kwaliteit douchebakken. Al onze douchebakken zijn van het merk best design. Dit is een a merk waarvan wij veel producten hebben opgenomen in ons assortiment. op alle douchebakken zit een garantie van 2 jaar dus u bestel el gemakkelijk en snel een in onze webshop zonder zorgen.

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 43 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

de juiste douchebak

Bij het uitzoeken van een douchebak is het verstandig om naar de juiste afmeting te kijken. Past de douchebak wel bij uw douchewand en hoeveel ruimte wilt u in uw douche. Wij verkopen douchebakken met afmetingen van 80 x 80 tot 180 x 90 cm. U heeft dus een ruime keuze in douchebakken bij ons.


Design

Al onze douchebakken zijn van het merk best design die zeer mooie producten heeft van een hoge kwaliteit. een douchebak van dit merk gaat jaren mee en blijft er altijd mooi uitzien. Je hebt de keus tussen een rechthoekige , vierkant, of halfronde douchebak waaruit u zelf kunt kiezen wat bij uw eigen doucheruimte past. De douchebakken geven uw doucheruimte een luxe maar ook stijlvolle uitstraling.


een mooi aanbod

Al onze doucehbakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen ook nog met een scherpe prijs. Het is een aanwinst voor uw doucheruimte. door onze strakke modellen passen de douchebakken ook goed in hoeken. Als u er een wilt bestellen is dat zo gebeurt. Tijden de bestelling kunt uw ook uw eigen leverdatum kiezen zodat u zeker weet dat u thuis bent op de dag dat het word afgeleverd. Kijk ook vooral nog even naar onze andere douche producten voor een ruime keuze aan andere douche items van top kwaliteit.