head

Thermostaten

Hieronder staat onze mooie collectie douchethermostaten. Al onze douchethermostaten zijn van zeer goede kwaliteit en van het A-merk Best Design. Alle douchethermostaten zijn makkelijk en snel te bestellen in de webshop voor een zeer scherpe prijs.

13 artikel(en)

per pagina

1

13 artikel(en)

per pagina

1

De douchethermostaat

Als u een douchethermostaat zoekt bent u bij Max4home aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie voor u van een top kwaliteit. Deze douchethermostaten zijn voorzien van twee toevoeren, namelijk een voor water en een voor de temperatuur. Onze douchethermostaten zijn zeer gebruiksvriendelijkheid en veilig. De douchethermostaten zijn beveiligd op 38 graden en zeer nauwkeurig in te stellen. het merk van deze douchethermostaten is Best Design, een A-merk waar wij veel artikelen van hebben.

 

Design douchethermostaten

Al onze douchethermostaten komen van het merk Best Design, en de naam zegt het al. Deze thermostaten zijn van top kwaliteit en hebben een mooi uiterlijk. Onze thermostaten bestaan uit drie series: Square, Light en Heavy. De Square serie bestaat uit strak gevormde thermostaten met strakke lijnen. De serie Light heeft een mooie ronde uitstraling en de Heavy serie Bestaat ook uit ronde vormen maar is erg strak afgewerkt. Genoeg keus zodat uw iets vind dat het beste bij uw doucheruimte past


Alles voor de badkamer

krijgt u een nieuwe badkamer of bent u hem aan het renoveren? Max4home heeft alles voor een mooie badkamer van top kwaliteit. Wij hebben een grote collectie aan artikelen voor sanitair. En bent u naast een douchethermostaat nog opzoek naar iets anders voor de douche dan hebben wij nog een ruime collectie aan andere artikelen.