head

Elektrisch vloerverwarming

Bestel op deze pagina elektrische vloerverwarming. Ideaal voor de koudere maanden in het jaar. Je kunt gemakkelijk en snel online bestellen of even langskomen in onze showroom te Duiven. Wij staan ook klaar, als je advies nodig hebt. Alle artikelen uit onze webshop komen standaard met twee jaar garantie. Tijdens het plaatsen van een bestelling heb je de mogelijkheid om je eigen leverdag uit te kiezen. Bekijk ook onze gehele collectie vloerverwarming.

17 artikel(en)

per pagina

1

17 artikel(en)

per pagina

1

Elektrische vloerverwarming voor kleine ruimtes

Bij Max4Home verkopen wij complete vloerverwarmingssets. Deze sets zijn ideaal als bijverwarming te gebruiken in kleinere ruimtes zoals badkamer, keuken en toilet. Deze vloerverwarming werkt onafhankelijk van het c.v. systeem en heeft een eigen thermostaat. Deze elektrische verwarming is geschikt om ruimtes tot 9 m2 op aangename temperatuur te brengen. Vooral heerlijk in de ruimtes waar je vaak op blote voeten loopt. De elektrische vloerverwarming prijs is bij Max4Home uitermate scherp.

 

Duidelijke instructies voor de doe-het-zelver

Iedereen die een beetje handig is kan onze elektrische vloerverwarming aanleggen. Er wordt een handleiding bijgeleverd en op onze pagina vloerverwarming staat een duidelijke instructievideo. De vloerverwarmingsmat is slechts 4 mm dun en kan direct in de tegellijm of de egalisatielaag worden verwerkt. Je kunt zelfs de mat over de bestaande vloer leggen en er overheen tegelen. Sleuven in de vloer zijn dus niet nodig. Speciale elektrische vloerverwarming tegels zijn er niet; vrijwel alle keramische tegels zijn geschikt. Heb je twijfels of je een specifieke tegel uit ons assortiment wel over vloerverwarming kan leggen, bel ons dan gerust. Wij adviseren je graag.

 

Gratis laten bezorgen

Bij Max4Home kun je alles bestellen wat nodig is om een warme, mooi betegelde badkamer, keuken of toilet aan te leggen. Ligt je bestelling boven de 500 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis. Bekijk ook eens onze overige producten voor sanitair verwarming