head

Spiegelkasten

Bekijk onze onderstaande collectie spiegelkasten en voor de serie welke het best bij u past. Wij bezorgen uw spiegelkast snel in heel Nederland en bovendien geven wij een optimale garantie. Plaats nu veilig uw bestelling bij Max4home.

23 artikel(en)

per pagina

1

23 artikel(en)

per pagina

1

Een prachtige, ruimtebesparende spiegelkast

Wij bieden een prachtig assortiment spiegelkasten van Best-Design bij Max4Home. Deze kasten zijn van top kwaliteit en dat kun je zien! Best-Design is dan ook een A-kwaliteit merk waar wij veel producten van in ons assortiment hebben. De kasten zijn van aluminium en de deurtjes van spiegelglas. In de spiegels zitten strips waar led verlichting achter zit. Met enkel een tip op de toets kan je de verlichting aan- en uitschakelen. Deze spiegelkast verlichting geeft sfeerlicht dat helemaal past bij een uitgebreid, relaxt badmoment. Er is maar een woord voor de uitstraling van zo’n spiegelkast: luxe!

 

Spiegelkast badkamer, een slimme opberger

Natuurlijk is het belangrijk hoe een spiegelkast eruit ziet en met een Best-Design kast haal je het neusje van de zalm in je badkamer. Maar de kast moet natuurlijk wel practisch zijn en genoeg makkelijk toegankelijke ruimte opleveren. Wij hebben diverse maten spiegelkasten waar je uit kan kiezen. Met een enkel, twee of drie deurtjes. De diepte is 13,5 cm en de hoogte varieert van 80 cm tot 120 cm. Een stopcontact spiegelkast plaatsen is mogelijk. We leveren ook een eenvoudige, houten uitvoering van een spiegelkast met een enkel deurtje en zonder verlichting. Welke Best-Design spiegelkast je ook kiest: ze gaan een levenlang mee!

 

Bestellen via de webshop

Heb je je keuze uit ons assortiment spiegels gemaakt, dan is online bestellen via de webshop van Max4Home eenvoudig geregeld. Wij bezorgen de kast op de door jou aangegeven dag. Wij geven 2 jaar garantie op al onze artikelen en bij een bestelling met een totaalbedrag boven 500 euro hoef je geen verzendkosten te betalen.