head

Douchepanelen

Geniet van een doucheroutine met de hoogwaardige douchepanelen van Max4home, ontworpen voor luxe en ontspanning in je eigen badkamer. Geef je badkamer een upgrade en ervaar het ultieme comfort.

Er zijn geen producten gevonden

Alles in een met een douchepaneel

De douchepanelen in ons assortiment zijn stuk voor stuk juweeltjes van het merk Best-Design. Deze top kwaliteit douche panelen hebben een prachtige, strakke vormgeving en blinken uit in een design badkamer. Ze zijn van zwaar rvs en 120 meter hoog. De breedte varieert tussen de 20 en 22 cm. Eenmaal zo’n douchepaneel aangeschaft, zal je er jaren probleemloos plezier aan beleven.


De jets in een douchepaneel

Het grote verschil tussen de verschillende douchepanelen zit hem in de jets. Deze stevige stralen zijn goed voor je spieren en ontspannen tegelijkertijd. Er zijn panelen met onderjets en panelen met verstelbare zijjets. Uiteraard is elk douche paneel uitgevoerd met een waterthermostaat, zodat je altijd direct over de juiste temperatuur van het water beschikt. De strak vormgegeven handdouche heeft een 1,5 meter lange metalen slang.


Het voordeel van online bestellen

Het is snel en eenvoudig: een douchepaneel bestellen via onze webshop. Maar heb je nog meer nodig voor je badkamer, kijk dan vooral nog even verder bij onze douche artikelen. Alles op het gebied van badkamerinrichting vind je bij Max4Home, van sanitair tot accessoires. Ons assortiment tegels is bijzonder groot en daar zitten werkelijk schitterende collecties bij die je niet of nauwelijks ergens anders in Nederland tegenkomt. Een bezoek aan onze showroom is het zeker waard als je inspiratie wilt opdoen voor jouw nieuwe badkamer. De showroom bevindt zich in Duiven, vlak bij Arnhem en is 6 dagen per week geopend (zondags gesloten). Heb je vragen, dan kun je ons uiteraard ook bellen. Onze medewerkers weten alles over badkamers en informeren je graag.