head

Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal
Afwerking

Fonteinkranen

Hieronder bekijk je onze ruime selectie fonteinkranen van de merken Best-design en Laqua. De producten kun je snel en eenvoudig op de site bestellen. Wij leveren snel en op al onze artikelen zit twee jaar garantie. Even langskomen in onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij zijn gevesitgd in Duiven en maandag t/m zaterdag geopend.

Artikelen 1 tot 30 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

Artikelen 1 tot 30 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2

De charme van een fonteinkraan

Een fonteinkraan, het kleine kraantje geplaatst op een wasbakje in het toilet, geeft in de meeste gevallen slechts koud water. En meer is er ook niet nodig, want het wasbakje heeft alleen de functie om er je handen in te wassen of hoogstens je gezicht wat op te frissen. Je zal het dan ook niet meteen verwachten, maar fonteinkranen zijn desondanks de kers op de taart in de kleine toiletruimte. Zelfs het meest eenvoudige wasbakje wordt mooi als deze is voorzien van een fraai vormgegeven fonteinkraantje.

 

Waar je aan moet denken

De kwaliteit van kranen is erg belangrijk. Voor fonteinkranen, die weinig worden gebruikt, is het design meer van belang. Kies de stijl die past bij jouw kleine ruimte en let op de verhoudingen wasbakje/kraan. Een te kleine kraan op een behoorlijke wasbak, of andersom een grote fonteinkraan op een klein wasbakje is storend om te zien. Fonteinkranen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen.

 

Assortiment kranen bij Max4Home

Naast fonteinkranen levert Max4Home ook mengkranen voor de badkamer, thermostaatkranen en vrijstaande badkranen. Maar dat is nog lang niet alles. Kijk gerust rond en bewonder onze waskommen en badmeubels. Of onze fonteinsets natuurlijk. Ben je van plan je toilet of badkamer te renoveren, dan vind je alles wat hiervoor nodig is in onze webshop. Ons assortiment is niet vergelijkbaar met de gangbare doe-het-zelf ketens en ook wat de prijs betreft doen we zeker niet onder. Onze artikelen zijn scherp geprijsd en regelmatig hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen in de outlet. Het is dus zeker de moeite waard onze webshop regelmatig voor sanitair kranen te bezoeken.