head

Hoofddouches

Ontdek bij Max4home een uitgebreide collectie hoofddouches, variërend van regendouches tot watervalontwerpen. Met hoogwaardige materialen en stijlvolle designs bieden onze hoofddouches een perfecte combinatie van comfort en gebruiksvriendelijkheid. 

19 artikel(en)

per pagina

1

19 artikel(en)

per pagina

1

een hoofddouche om te ontspannen

Hoofdouches zijn ideaal voor in een doucheruimte. Met een hoofddouche veranderd u uw doucheruimte naar een mooie persoonlijke welness ruimte waar u onder een heerlijke warme brede straal kunt ontspannen. Vooral bij de regendouches lijkt het net alsof je onder een warme zomerse regenbui staat. ook zijn hoofddouches prima te combineren met een van onze handdouches.


voordelen van een hoofddouche

Het grootste voordeel van een hoofddouche is de brede warme straal waarbij uw hele lichaam bedekt word met warm water. Ze zijn ideaal voor het uitspoelen van uw shampoo en niet te vergeten dat onze hoofddouches er erg mooi uitzien en wat architectonische highlights aan in uw badkamer geven.Ons assortiment hoofddouches bestaat uit verschillende formaten waardoor u een uitgebreide keuze heeft.


verder voor onder de douche

Bent u toch nog niet helemaal overtuigt? kijk dan vooral even bij onze andere sanitaire voorzieningen voor onder de douche, zoals onze mooie douchepanelen waarbij bijna alles voor onder de douche in een paneel zit verwerkt. Of maak uw keuze uit een van de andere producten van max4home voor onder de douche. Al onze producten besteld u snel en gemakkelijk in onze webshop waarbij u uw eigen leverdatum kunt kiezen.