head

Badkranen

De mooiste badkranen vind je bij Max4Home. Online bestellen kan makkelijk en snel via onze webshop. De leverdag kun je zelf bepalen. Even langskomen voor persoonlijk advies in onze showroom is uiteraard ook mogelijk. Wij staan zes dagen per week voor je klaar (zondag gesloten).

2 artikel(en)

per pagina

1

2 artikel(en)

per pagina

1

Thermostaatkraan of badkraan ?

Badkranen zijn totaal verschillend van thermostaatkranen. Badkranen zijn vrijstaande kranen die op de grond worden bevestigd naast een losstaand bad. Thermostaatkranen zijn kranen die aan een bad zijn bevestigd. Deze baden zijn ingebouwd en geplaatst tegen een muur. Toch is de term energszins verwarrend; een badkraan heeft nl. ook een thermostaat. Thermostaatkranen zijn overigens ook in een douche te plaatsen en dat is bij een badkraan niet mogelijk.

 

De thermostaat functie

De thermostaatkraan is inmiddels niet meer weg te denken in onze Nederlandse badkamers. We zijn er inmiddels al helemaal aan gewend dat het water de juiste temperatuur heeft als we onder de douche gaan staan. De tijd van een onverwachte koude of juist hete straal water is gelukkig voorbij. Onze collectie badkranen, allemaal van het merk Best-Design, zijn ook allemaal voorzien van een thermostaat. Soms zijn deze zo goed weggewerkt, dat het niet eens opvalt. En daarom is deze collectie ook zo mooi. Als je een liefhebber van design bent, dan zal deze collectie je zeker opgevallen zijn. Ook de kwaliteit van dit merk is van absolute klasse. Daarom hebben wij een groot aantal producten van dit A-merk in ons aanbod opgenomen.

 

De badkraan en het bad

Het vrijstaande bad is momenteel helemaal trendy. Kijk gerust eens rond bij de vrijstaande baden die wij online aanbieden. Als je er de ruimte voor hebt, is het een absolute aanwinst in je badkamer. Vrijstaande baden komen we ook steeds vaker tegen in grote slaapkamers, de zgn. masterrooms. Het geeft een bijzonder gevoel van comfort en ze zijn bijzonder mooi om te zien. De keuze van de badkraan is dan ook belangrijk; deze moet passen binnen de omgeving waar het bad staat geplaatst. Bekijk gerust ook eens onze overige sanitair kranen.