Winkelen per
Binnen / Buiten
Locatie
Materiaal

Spiegels

Binnen onze sanitair spiegel assortiment vindt u mooie spiegelkasten en badkamerspiegels van verschillende merken. Wij bezorgen snel en u vindt altijd wel een geschikt model in de collectie die continue wordt uitgebreidt.

25 artikel(en)

per pagina

1

25 artikel(en)

per pagina

1

Een spiegel kopen bij Max4Home

Een gemiddeld Nederlands huishouden heeft minimaal 4 spiegels in huis. De belangrijkste daarvan is de spiegel in de badkamer. Naast een passpiegel, een lange spiegel waarin je jezelf helemaal ziet, is de badkamer spiegel een van de grootste spiegels in huis. Het is een vast en onmisbaar onderdeel van de badkamer. In onze webshop verkopen wij verschillende afmetingen spiegels. Zowel met als zonder lijst. Ook de cosmeticaspiegel, die een verstelbare arm heeft en een vergroot glas heeft aan de ene zijde en een normaal glas in de andere zijde, ziet men vaak als spiegel badkamer.

 

Een design spiegel met led verlichting

De laatste trends op het gebied van spiegels zijn de exemplaren met verlichting. In ons assortiment bieden wij deze spiegels van het merk Best-Design. Deze ‘miracle led spiegel’ is voorzien van sfeerverlichting. De verlichting is met een tiptoets aan en uit te schakelen. De spiegel heeft een strak aluminium omlijsting en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Ook is de cosmeticaspiegel te koop uitgevoerd met led verlichting.

 

Een spiegel kopen doe je hier

Bij Max4Home is een spiegel bestellen zo gebeurd. Online spiegel bestellen gaat eenvoudig en snel. Maar wij bieden nog veel meer. Alles wat er nodig is om een luxe badkamer in te richten vind je in onze webshop, zoals tegels, sanitair en accessoires. En niet te vergeten vloerverwarming wat als erg comfortabel wordt ervaren in badkamers. Wij geven op al onze artikelen 2 jaar garantie. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen als het totaalbedrag van je bestelling boven 500 euro uitkomt. Zo wordt online bestellen wel erg leuk! Bekijk gerust ook eens onze overige sanitair producten.